0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Olympie s Juniorem se na branku čekalo marně


Branky


16

Více už v reportáži ze zápasu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

První čtvrthodinka se vyznačovala spíše oboustranného oťukávání co si může kdo dovolit. Domácí na to zareagovali rychleji a začali přebírat iniciativu, my jsme na to moc nezareagovali a domácí si začali vytvářet dobré příležitosti. V 17 minutě si Dobal navedl balon před vápno a jedovku poslal nad. Ve 27 minutě předvedli domácí pěknou kombinaci až do našeho vápna, kterou zakončil Dobal střelou pod břevno a Lízal poprvé vytáhl skvělý zákrok. Ve 33 minutě opět domácí předvedli tu samou kombinaci se stejným zakončením, ale tentokráte Meidlem a opět skvělý zákrok Lízala.

Druhý poločas

I na začátku druhého poločasu až do 68 minuty si domácí vytvářeli tlak se šancemi, ale Lízal v brance byl nepřekonatelný. Když už šla střela za jeho záda, tak skončila na tyči. 48 minuta Stoklasa v dobré střelecké pozici mu střelu Lízal chytá. 50 minuta faul Fundy před vápnem a trestný kop poslal Dobal do tyče. V 55 minutě střílí Dobal z hranice vápna a Lízal nohama vyráží. Náše první ohrožení domácí branky přichází až v 68 minutě, kdy jsme se prokombinovali do vápna na jehož konci byl Krejčí, který jen těsně minul branku. O minutu později druhá naše šance, která byla tutová, ale Nosek trefil nohy domácího golmana. O další minutu později Nosek přetáhl balon do druhé strany, kde nabíhal Čapek a jeho volej šel přes celou bránu vedle tyče. V této pasáži jsme domácí zaskočili a mohli rozhodnout v náš prospěch, ale poslední šanci na vítězství měli domácí darovaným trestným kopem před vápnem v 84 minutě nejaktivnějším střelcem domácích Dobalem, který trefil opět tyč.

 

Autor: Jiří Cibulka

 

Stats

Rohy :    4 : 1

Střely na branku :  8 : 4

Střely mimo branku:  2 : 2



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - P. Vařil [-] , L. Stoklasa [-] (73. J. Liška [-] ) , R. Štos [-] (77. J. Mezera [-] ) , J. Meidl [-] , D. Dumbrovský [-] , M. Boček [-] , L. Maxa [-] , T. Maxa [-] , V. Dobal [-] , J. Hudeček [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Nosek [-] (90. T. Zelenka [-] ) , M. Říha [-] , J. Benedikt [-] , J. Krýsl [-] (46. M. Čapek [-] ) , M. Rozhoň [-] , K. Krejčí [-] (86. O. Šimek [-] ) , O. Chalupa [-] , R. Zahrádka [-] , F. Funda [-] , D. Žáček [-]

ŽK: 29. D. Dumbrovský - 32. F. Funda , 66. J. Benedikt .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Němec Václav - VICAN Miroslav, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích