0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 10:15

13.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zbrojovka padla doma s Havlíčkovým Brodem


Branky


8

Hosté překvapili Zbrojovku. Domácí začínají ztrácet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Béčko Zbrojovky vstupovala do utkání v roli favorita a chtělo uhájit letošní neporazitelnost. Brňané začali na bystrckém hřišti aktivně, několik zajímavých centrů do šestnáctky soupeře ale šance nepřineslo. Poprvé se k ohrožení branky dostali paradoxně hosté, Bajerovu ránu brankář Formánek vyrazil. Zajímavou akci poté předvedli také domácí, z druhé vlny si na přízemní centr naběhl Gernes, z jedničky ale pálil vedle branky. Ve 36. minutě se hosté ujali vedení. Trinh vysunul kolmicí za obranu Jakuba Coufala a ten obstřelil vyběhnuvšího Formánka – 0:1. Zbrojovka do konce půle byla opět aktivnější, vyrovnání však nepřišlo.

Hosté si vedení pohlídali

Do druhé půle vstoupili domácí znovu aktivněji, ze série centrů se ale šance neurodily. Nebezpečnou ránu vyslal z dálky střídající Němec, jenže Konrád jeho pokus vyrazil. V další akci Němec obešel obránce a ve velké šanci vybídl ke skórování Rogožana, ten však zblízka trestuhodně přestřelil. Zbrojovka i nadále tlačila a bušila do obrany soupeře, nicméně minuty rychle ubíhaly. Individuálním průnikem se po levé straně blýskl Sedlák, jeho pokus hosté taktéž zablokovali. V závěru domácí vrhnuli všechny zbytky sil do útoku a pokusili se alespoň o vyrovnání. V nastavení se nakonec otevřela šance střídajícímu Bandovi, mířil však zblízka taktéž nad.



Ohlasy k zápasu


FC Zbrojovka Brno B
Martin Maša (trenér): Zápas nám nesedl. Soupeř hrál organizovaně a spíše bořil než tvořil. Udělali jsme nějaké chyby a soupeř je využil. Nesedlo nám to v koncovce, když jsme zahodili minimálně čtyři tutovky.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Josef Soural (trenér): Inspirovali jsme se taktikou Žďáru z minulého kola. Hráli jsme v bloku a každou možnost jsme se snažili využít k brejku. Pak jsme dali branku, ale do konce ještě zbývalo mnoho času. Postupem času bylo těžší a těžší čelit hře domácích. Nakonec jsme měli i štěstí, ale jsem rád, že jsme po zlé sérii našli morální síly a zápas kluci odjezdili po zadku.



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
K. Formánek [-] - K. Konečný [-] (31. P. Němec [-] ) , F. Matula [-] , M. Kamenský [-] , L. Rogožan [-] (88. M. Banda [-] ) , D. Bílý [-] (46. M. Vyletel [-] ) , P. Gerneš [-] , D. Purrini [-] (78. O. Kohoutek [-] ) , B. Lacík [-] (78. J. Kokorský [-] ) , M. Sedlák [-] , D. Peška [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
L. Konrád [-] - R. Turek [-] , V. Novák [-] , A. Dejl [-] , M. Cakl [-] - J. Coufal [-] (88. P. Karlík [-] ) , D. Fikar [-] (88. J. Peca [-] ) , J. Bajer [-] , J. Kučera [-] , D. Trinh [-] (65. V. Hloušek [-] ) - L. Bouma [-] (65. J. Žíla [-] )

ŽK: 35. P. Gerneš , 64. D. Peška - 27. L. Konrád , 61. D. Fikar , 74. A. Dejl , 81. J. Žíla , 94. M. Cakl .
Hráči zápasu: L. Konrád , J. Coufal .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: BRÁZDIL Petr - ŘEZNÍČEK Tomáš, HOVORKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 23:39
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 20:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 13:15
Martin Mužátko

Expert: Rostislav Sodomka
Tip experta: výhra domácích

Zbrojovka si nemůže dovolit další zaváhání a Brod porazí.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 17:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 13:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:45

Tip: výhra domácích