1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola pro Zbrojovku


Branky


8

Domácí se po pauze dostali do vedení, ale to neudrželi a tři body urvali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Nastoupit proti béčku Zbrojovky v kompletním složení se trenérovi Hílkovi nevyplnilo. Ke zraněným Krčovi, Kosorinovi a Kondrlíkovi se přidal už po 6 minutách stoper Včelka, kterého musel na trávníku nahradit Hromek. Byl to právě on, který mohl poslat po čtvrt hodině Lanžhot do vedení, ale ve skluzu netrefil prudký centr křižující hostující šestnáctku. Podobně to tribunami zahučelo, když se Královič probil přes tři soupeře až do vápna, ale nestihl už zakončit. Jestliže první půlhodina patřila domácím, zbytek poločasu byli o něco lepší hosté, kteří si do Lanžhota přivezli i tři posily z druholigového áčka. Jenže obrana domácích byla pevná a do přímého ohrožení Klimeše Zbrojovku až na jednu výjimku nepustila. Jedinou větší šanci Brňanů zlikvidoval Klimeš, který se vrhl pod nohy unikajícího hostujícího kapitána Matuly a konečky prstů mu vyrazil balon do zámezí.

Hosté v závěru rozhodli

Druhou půli začal Lanžhot sérií rohů nakrátko, z nichž si však nic valného domácí nevytvořili. Za zmínku stála jen hlavička Lenharda těsně vedle. Skóre se poprvé měnilo po hodině hry. Královič zprava pronikal k bráně, našel ve vápně volného Hromka, kterého ale zkosil hostující Černín. Viděl žlutou kartu a kopala se penalta. K ní se postavil Balážik, Formánek mu ji ale vyrazil. S dorážkou naštěstí přispěchal Sabler a domácí se mohli radovat - 1:0. Do té doby jako by zabrzděná Zbrojovka zvýšila aktivitu a dostala domácí pod tlak. V 73. minutě dostal nahrávku na levou stranu Lacík a parádní přízemní bombou nedal Klimešovi šanci - 1:1. Vrátit vedení na stranu Lanžhota mohl následně Milota a Mihál, ale oba obránci jen provětrali rukavice brněnského brankáře. A na druhé straně z ničeho nic přišel trest. Nepovedený odkop gólmana se bleskově vrátil před domácí branku, tam si ho srovnal Rogožan a další povedenou trefou otočil vývoj utkání - 1:2. Zbytek zápasu hosté rozkouskovali, přesto mohli domácí minimálně vyrovnat. Do šance se probil Sabler, ale zakončující vleže už nedokázal balon prostrkat za gólmana.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Myslím, že jsme viděli vyrovnaný zápas, hosté v podstatě ze dvou střel ve druhém poločase dali dva góly, i když musím uznat, že byli parádně trefené. Ale byli po našich chybách. Musíme si to rozebrat, proč jsme se po prvním gólu dostali takto pod tlak, i když to ani hráči nechtěli, takto se zatáhnout dozadu. Měli jsme hrát jednodušeji, hru jsme měli rozkouskovat a počínat si jinak. Před druhým gólem jsme měli jednoduše odehrát balon, zahrát ho třeba i do autu, ale přišla ztráta, rychlý centr a povedená hlavička hostujícího hráče. Máme teď velkou marodku, ale to k fotbalu patří a musíme se s tím popasovat. Musíme doufat, že se nám někdo do příště uzdraví.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - N. Včelka [-] (6. J. Hromek [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , R. Sabler [-] , N. Mihál [-] , J. Lenhard [-] , T. Milota [-] , T. Královič [-] , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , M. Totka [-]

FC Zbrojovka Brno B
K. Formánek [-] - L. Kryštůfek [-] , F. Matula [-] , L. Rogožan [-] , M. Kamenský [-] , P. Gerneš [-] , B. Lacík [-] (87. P. Němec [-] ) , P. Štepanovský [-] (92. J. Kokorský [-] ) , M. Sedlák [-] (92. M. Banda [-] ) , Y. Sawalha [-] (46. K. Konečný [-] ) , J. Černín [-] (83. D. Peška [-] )

Hráči zápasu: L. Rogožan , M. Sedlák .
Počet diváků: 535. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - POSPÍŠIL Pavel, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Jícha
Tip experta: remíza

Těžký zápas pro Lanžhot. S domácí podporou neprohrají - 2:2.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů