0:2
(0:0)
65. J. Fikar (vl.)
89. D. Kondrlík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot veze výhru ze Ždírce.


Branky


65. J. Fikar (vl.) , 89. D. Kondrlík
9

Domácí zůstávají bez bodu. Lanžhot navázal na dvě přechozí výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V prvním poločase i přes snahu obou celků branka nepadla. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Hosté po přestávce rozhodli

Rozhodnutí přinesla 65. minuta, kdy se po rychlé akci a několik vyhraných soubojích dostal k centru z pravé strany hřiště Totka. Střílený centr odvracel domácí kapitán Fikar před dotírajícím Kondrlíkem jen za záda bezmocného Javorskiho - 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale byli bezzubí a postupem času se na jejich kopačky začala vkrádat nervozita. Hosty uklidnil v 89. minutě Kondrlík poté, co Kosorin ustál tvrdý souboj u posranní čáry, namířil si to k bráně domácích a prudkou přihrávkou vybídl útočníka hostí k trefě do prázdné brány - 0:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): K zápasu jsme odjížděli bez několika klíčových hráčů, což se asi na našem výkonu trošku odrazilo, ale Hromek ani Lenhard se své šance nezalekli a nezklamali. Ze Ždírce si pamatuju, ještě za své hráčské kariéry, že se odtud těžko vozí body a zápas to tedy těžký byl. Domácí se potřebovali chytit a neměli co ztratit. Nám k ideálu chyběla větší kvalita na míči, abychom kontrolovali vývoj zápasu. Opět asi rozhodla větší individuální kvalita našich hráčů. První branku si domácí dali sami, když pod tlakem Kondrlíka odklidili balon do vlastní brány. Měli jsme pak hlavně po křídlech dost šancí na další branku, ale finální fáze nám trošku vázla. Prosadili jsme se až v závěru, opět po spolupráci Kosorina a Kondrlíka. Za výhru jsme rádi, po nepovedeném startu máme co napravovat a dohánět. Věřím, že se alespoň některý ze zraněných hráčů dá do příštího utkání dohromady.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Javorski [-] - D. Pelikán [-] , D. Zub [-] , J. Fikar [-] - P. Novotný [-] , P. Klimeš [-] , M. Najman [-] (76. J. Málek [-] ) , J. Novotný [-] , M. Koutný [-] (72. P. Felkl [-] ) , J. Šrámek [-] - M. Vopršal [-] -

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , M. Totka [-] , D. Kondrlík [-] (90. R. Piši [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , J. Kosorin [-] , J. Hromek [-] (86. T. Morávek [-] ) , N. Mihál [-] , J. Lenhard [-] , T. Milota [-]

ŽK: 65. P. Novotný - 47. M. Totka , 78. P. Balážik , 85. J. Klimeš .
Hráči zápasu: J. Kosorin , D. Kondrlík .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - KRONDRÁF Jan, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Roman Sabler
Tip experta: výhra hostů

Chceme vyhrát všude, takže i ve Ždírci.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů