3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lanžhot si poradil s Tasovicemi


Branky


8

Domácí navázali na výhru v Břeclavi a po nepovedeném startu do soutěže se zvedají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvod utkání nenasvědčoval tomu, že by zápas měl být jasnou záležitostí. Hosté ovšem domácím výrazně pomohli. Už v 10. minutě faulovali v pokutovém území Královiče a sudí nařídil penaltu. K té se postavil netradiční střelec, stoper Včelka, a bez problémů otevřel účet utkání - 1:0. Domácí najednou pookřáli a postupně převzali otěže utkání. Ve 33. minutě už to bylo o dvě branky. Aktivní Kosorin poslal zprava nadýchaný centr na vzdálenější tyč, kam si naběhl Balážik a sám před gólmanem nezaváhal - 2:0.

 

Domácí si vedení pohlídali

Po obrátce domácí na Tasovice opět vletěli a už ve 47. minutě měli na kopačkách další branku. Nechali ovšem vyniknout gólmana a následně dobře postavené obránce. V 54. minutě to jen zahučelo, když Kondrlík hlavičkoval pár centimetrů od tyčky tasovické brány. Hlasitý potlesk si vysloužil po hodině hry i Balážik, který mohl využít chybné rozehrávky gólmana, ale jeho bomba z 20 metrů jen zazvonila o břevno. V 63. minutě Totka poslal ze standardky balon přímo na hlavu Královiče, který balon usměrnil do sítě - 3:0. Trenér Hílek poté mohl poprvé v letošní sezoně bez obav o výsledek poslat na trávník náhradníky. Ani poté se ale domácí neuspokojili a ještě jednu dvě dobré šance na zvýšení vedení měli. Naopak Tasovice druhý poločas prakticky neudržely balon na útočné polovině a na Klimeše nevyslaly jedinou střelu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Pevně jsme věřili, že jsme potřebovali to první vítězství, abychom se dostali do pohody, aby se ukázala pravá tvář našeho mužstva. Ani v prvních utkáních to nebylo herně tak zlé, ale vždycky tomu něco chybělo. A dnes se ukázalo, že i když jsme měli nervózní start, tak jsme měli vyšší individuální fotbalovou kvalitu, což rozhodlo. Do poločasu se ještě Tasovice nevzdaly a bojovaly, ale ve druhé polovině už jsme je do žádné šance nepustili. Gólů jsme asi mohli dát víc, šancí tam bylo, ale my bereme i výsledek 3:0. Doufáme, že se ukáže naše síla i v dalším utkání, když k tomu přistoupíme s pokorou, ale při vědomí si našich kvalit. Musíme jít zápas od zápasu a třeba nastartujeme nějakou vítěznou sérii.

TJ Sokol Tasovice
Václav Dvořák (trenér): V zápase jsme sami soupeři pomohli získat rychle vedení a tím sebevědomí zbytečnou penaltou. Lanžhot se lépe pohyboval, kombinoval a po brejku zvýšil po zásluze na rozdíl dvou branek. My jsme hráli komplikovaně, bez důrazu, nápadu a v podstatě jsme nějak zásadně neohrozili branku domácích. Po obdržené třetí brance bylo o výsledku prakticky rozhodnuto. Dnes vyhrálo jednoduše lepší mužstvo, kterému jsme však výkonem cestu k vítězství hodně usnadnili.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] (76. J. Lenhard [-] ) , P. Balážik [-] , T. Královič [-] , M. Totka [-] , N. Včelka [-] , D. Kondrlík [-] (71. J. Hromek [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , J. Kosorin [-] (86. T. Morávek [-] ) , N. Mihál [-] , T. Milota [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - T. Cihlář [-] (76. J. Kodýtek [-] ) , M. Blahoudek [-] , J. Vacek [-] , L. Hrazdílek [-] , P. Pacula [-] , D. Odehnal [-] , M. Garčic [-] , J. Švejkar [-] (20. J. Fukal [-] ) , P. Lapeš [-] (71. V. Fajkus [-] ) , J. Pazdera [-]

ŽK: 35. J. Kosorin , 47. N. Včelka , 68. N. Mihál , 88. M. Totka , 90. J. Hromek - 67. J. Pazdera , 79. V. Fajkus , 83. D. Odehnal .
Hráči zápasu: P. Balážik , N. Včelka .
Počet diváků: 415. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - HANÁK Petr, ZAVŘEL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích