0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lapeš v poslední minutě sestřelil Start


Branky


10

Hosté i v deseti rozsekli duel na Startu Brno v nastaveném čase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Hosté v závěru rozhodli



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tasovice
Václav Dvořák (trenér): Do Brna jsme odjížděli s vědomím, že nás čeká velmi těžké utkání. První poločas se odehrál víceméně ve středu hřiště s minimem šancí na obou stranách. Standardní situace měli však domácí velmi nebezpečné. V druhé půli soupeř více držel míč,tlačil se do šestnáctky,ale obranná fáze mužstva fungovala velmi dobře. Pohotové střely domácích zlikvidoval pozorný Jirka Koukal. Po vyloučení kapitána Romana Švarce jsme se zatáhli a tajně věřili, že přijde příležitost k brejku. Nakonec to nebyl brejk, ale presing Pavla Lapeše, který obral o míč domácího brankáře a dovezl ho v poslední minutě nastavení do prázdné branky domácího mužstva. S odstupem měsíce jsme tak soupeři vrátili pohárovou porážku z domácího prostředí. Pochvala patří celému mužstvu za obětavost a bojovný výkon.



Sestavy


TJ Start Brno
T. Sova [-] - M. Avdić [-] , M. Sedlo [-] , F. Malár [-] - M. Hubr [-] , O. Doubravský [-] (59. P. Mach [-] ) , M. Kříž [-] , V. Ryšavý [-] (46. P. Musil [-] ) , M. Pařízek [-] , L. Kaláb [-] (87. L. Štourač [-] ) - D. Frimmel [-] (69. D. Havlín [-] )

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , J. Vacek [-] , J. Pazdera [-] (87. P. Horáček [-] ) , P. Pacula [-] , D. Odehnal [-] , M. Garčic [-] , J. Švejkar [-] (73. J. Fukal [-] ) , P. Lapeš [-] , L. Hrazdílek [-]

ŽK: 65. P. Musil - 22. L. Hrazdílek , 38. M. Garčic , 41. T. Cihlář , 43. R. Švarc , 61. M. Blahoudek , 89. J. Koukal , 93. D. Odehnal . ČK: 77. R. Švarc .
Hráči zápasu: J. Koukal , P. Lapeš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radka Vazačová
Tip experta: výhra hostů

Tasovice nastřílely v soutěži zatím nejvíce gólů, pro Start může být výhoda domácí prostředí. Hosté ale budou chtít odčinit domácí prohru s Hodonínem.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích