1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lanžhot znovu prohrál


Branky


8

Domácí toužili po prvních bodech, po půli vedli, ale nemají ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Oba týmy začaly utkání aktivně, napadaly na útoční polovině, rychle rozehrávali, ale spíše než k pohledné hře to vedlo ke spoustě nepřesností a zbrklých přihrávek na kopačky soupeře. Za povšimnutí stála ve 13. minutě křížná střela Totky, který z rohu vápna těsně minul šibenici. Do stejného místa zamířil o deset minut později z trestného kopu i Pidruchnyi, ale jeho povedenou točenou střelu brankář Startu vyrazil. Gólman hostí se zapotil i při střele Královiče z otočky, kterou lapil. Kapitána domácích to ale dlouho nemrzelo, hned za minutu se totiž domácí radovali po rychém protiútoku z pravé strany. Premiérový gól si zapsal šestadvacetiletý rodák z Brodského Jakub Kosorin - 1:0. Hosté ohrozili Klimešovu branku poprvé až minutu před koncem, ale Havlín z dobré pozice zamířil nad břevno.

Hosté po přestávce otočili

Druhá půle nezačala ze strany domácích špatně, balony hostů končily u obránců. Jenže stačil jediný nevynucený roh v 72. minutě, ze kterého brněnský Start nečekanou střelou na bližší tyč srovnal. Autorem byl kapitán Audič - 1:1. Výpadek aktivity domácích v této fázi stál domácí všechny body. V 76. minutě vstřelil rozdílový gól obránce Kaláb, kdy nekompromisní střelou ukončil po sérii nepřesných odkopů závar v lanžhotském vápně - 1:2. Poslední čtvrthodina už byla ze strany domácích hodně nervózní, hosté se bránili i za cenu faulů a žádnou další střelu už na Klimeše nevyslali. Nejblíže k případnému vyrovnání měl Kondrlík, ale v 83. minutě po centru Královiče trefil jen brankáře. V nastaveném čase se ještě dožadoval faulovaný domácí kapitán pokutového kopu, ale sudí nekompromisně rozpažil. Hosté si nakonec do Brna odvezli všechny tři body a Lanžhot na své první letošní body stále čeká.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Balážik [-] , T. Královič [-] , M. Totka [-] , N. Včelka [-] , D. Kondrlík [-] , A. Pidruchnyi [-] , J. Kosorin [-] , R. Sabler [-] (68. J. Hromek [-] ) , N. Mihál [-] , T. Milota [-]

TJ Start Brno
T. Sova [-] - M. Avdić [-] , M. Sedlo [-] - F. Malár [-] , L. Kaláb [-] (78. M. Mikeš [-] ) , M. Hubr [-] , O. Doubravský [-] (60. P. Mach [-] ) , M. Knos [-] , M. Pařízek [-] - D. Havlín [-] (46. V. Ryšavý [-] ) , D. Frimmel [-] (60. P. Musil [-] )

ŽK: 86. J. Kosorin - 32. M. Sedlo , 88. V. Ryšavý , 90. M. Knos .
Hráči zápasu: T. Sova , L. Kaláb .
Počet diváků: 440. Rozhodčí: Vlk Ondřej - OGRODNÍK Vlastimil, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Žila
Tip experta: výhra domácích

Lanžhot měl na úvod velmi těžký los, ale je to jeden z nejkvalitnějších týmů v soutěži a doma se muže opřít o skvělé fanoušky, Start tentokrát odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích