0:1
(0:0)
63. P. Bohun
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 17:00

2.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohun zajistil výhru Hodonínu


Branky


63. P. Bohun
8

V Lanžhotě padla jedna branka, a tu vstřelili hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Posílená domácí sestava se Hodonína nezalekla a chtěla odčinit před návštěvou sezony pohárovou prohru 1:2. Už v 7. minutě pálil do brankáře Petráše z úhlu Královič, o pět minut později natáhl z dálky Mihál, ale bohužel přestřelil branku. Po dvaceti minutách mohl otevřít skóre Sabler, ale vyprášil z první jen rukavice Petráše. Stejně dopadl ve 36. minutě Hromek. Hosté zahrozili nejvíce hned v zápětí, ale Holek z otočky nestlačil balon mezi tři tyče.

Hosté po přestávce rozhodli

Zlomovým momentem druhé půle bylo vyloučení Dundy po stažení Sablera ve středu hřiště. V 52. minutě viděl hostující hráč druhou žlutou kartu a domácím mohl usnadnit cestu k vítězství. To se ale nestalo. Největší šanci utkání spálil kapitán Královič, který po rohu pálil z hranice velkého vápna vysoko nad. Zanedlouho poté přišel jediný gól utkání. Po hodině hry odvrátil prudký nákop stoper Milota kolenem, bohužel přímo směrem, kde byl rozběhnutý Bohun, a ten si sám před Klimešem věděl rady. - 0:1 Domácí měli ještě spoustu času minimálně ke srovnání skóre, ale s postupujícím časem se jim proti zataženému soupeři lepila na kopačky nervozita. Domácí útočníci už se do vyložených šancí vůbec nedostali, poslední možnost ke srovnání neproměnil v nastaveném čase Včelka, když z malého vápna vleže zakončoval jen do brankáře. Otevřené obrany domácích mohl ke vstřelení druhé branky Hodonína využít ještě střídající Pospíšil. Na hranici vápna se uvolnil efektní otočkou, ale jeho přízemní střela minula tyčku lanžhotské brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Z naší strany šlo oproti pohárovému derby o lepší zápas, určitě se projevilo, že jsme měli dva uzdravené fotbalisty, kteří nám rozhodně pomohlo. S Hodonínem jsou to vždycky vyrovnané zápasy, ale je jasné, že oni mají zkušenější mužstvo. Do vyloučení to byl vyrovnaný zápas, měli jsme i více ze hry, do té doby jsem byl se zápasem spokojený. Paradoxně po červené kartě už se nám tolik nedařilo, přestože jsme si říkali, že je dost času a musíme být klidný a trpěliví. Rozhodl jediný moment, kdy jsme namazali soupeři, ale to se stává i lepším mužstvům. Po obdrženém góle nám spadla dolů psychika, snažili jsme se tam všechno cpát kolmo středem, na což byl Hodonín v defenzivě připravený. Všichni začali hrát všechno, a to nebylo dobře, vepředu jsme přestali být nebezpeční.

FK Hodonín
Pavol Švantner (trenér): Soupeř začali aktivněji, ale i tak jsme měli zápas pod kontrolou. První poločas byl vyrovnaný. Po přísném vyloučení jsme využili chybu v obraně a otevřeli skóre. Tři body pro nás mají velkou cenu.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Balážik [-] , T. Královič [-] , M. Totka [-] , N. Včelka [-] , A. Pidruchnyi [-] , R. Sabler [-] , J. Hromek [-] (59. O. Polách [-] ) , N. Mihál [-] , J. Lenhard [-] (74. L. Mustafa [-] ) , T. Milota [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Galuška [-] (76. D. Pospíšil [-] ) , A. Dunda [-] , P. Bohun [-] (79. V. Čech [-] ) , M. Holek [-] , P. Švantner [-] , D. Michna [-] (90. R. Sasín [-] ) , O. Sukup [-] , P. Kyselka [-] , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

ŽK: 65. N. Včelka - 23. P. Galuška , 28. A. Dunda , 63. D. Urbančok , 83. O. Sukup , 89. M. Holek . ČK: 52. A. Dunda .
Hráči zápasu: M. Petráš , P. Bohun .
Počet diváků: 710. Rozhodčí: RYGL Luboš - KRONDRÁF Jan, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tady si myslím, že se dvojka z MOL cupu opakovat, Lanžhot hrál s totálně oslabenou obraneou - teď už to bude jiné a domácí to nedají favoritovi s mohutnou podporou diváků zadarmo

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra hostů

Opakování MOL Cupu, kde vyhráli hosté. Lanžhot kádr hodně obměnil, Hodonín ještě více posílil. Největší aspirant na postup začne vítězně.

Tip: výhra domácích