2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 17:00

2.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Start remizoval díky brance v závěru


Branky


7

Domácí do zápasu vstupovali v roli papírového favorita, ale nakonec byli rádi za bod, který jim v závěru vystřelil Ryšavý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Ambicózní start začal zostra, ale svůj úvodní tlak v branku nepřetavil. Jako první se tak radovali hosté. To dlouhý výkop gólmana Petra skončil za domácí obranou, kde se míče ujal Radek Sklenář, který přesnou přihrávku vybídl ke skórování Čecha a ten do proti pohybu gólmana otevřel skóre - 0:1. Vyrovnání přišlo v 33. minutě. Pařízkův přímý volný kop našel hlavu Frimmela, který prudkou hlavičkou nedal brankáři hostí žádnou šanci - 1:1. Za tři minuty hosté znovu vedli. Vařejkovu parádní střelu nejprve domácí gólman vytáhl na brankovou konstrukci, ale z násldného závaru se trefil Malý - 1:2. Do kabin šli tak v lepší náladě borci z Vysočiny.

Domácí v závěru srovnali

Druhá půle byla ve znamení tlaku domácích, hosté spoléhali na rychlé kontry. Rozuzlení přinesla poslední minuta. Ryšavý dostal ve středu pole příliš prostoru, navedl si míč k velkému vápnu a přesnou střelou srovnal - 2:2.



Sestavy


TJ Start Brno
T. Sova [-] - M. Sedlo [-] , M. Avdić [-] - P. Mach [-] (56. L. Kaláb [-] ) , D. Havlín [-] (68. O. Doubravský [-] ) , M. Hubr [-] , M. Knos [-] (75. M. Kříž [-] ) , V. Ryšavý [-] , M. Pařízek [-] - P. Musil [-] , D. Frimmel [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Petr [-] - M. Malý [-] , R. Sklenář [-] (23. J. Rejzek [-] ) , F. Adamec [-] , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , Š. Buršík [-] (75. M. Hofmann [-] ) , P. Blaha [-] , D. Čech [-] (83. A. Jiránek [-] ) , V. Vraspír [-] , F. Kuldan [-]

ŽK: 84. T. Vařejka , 90. M. Prášil .
Hráči zápasu: V. Ryšavý - M. Petr .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - BRÁZDIL Petr, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra domácích

Start posílil a v MOL Cupu vyhrál v Tasovicích. Bystřice odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích