Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 10:15

12.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Slovácko sestřelilo Dolní Benešov


Branky


5

Report zaslal Petr Krömer. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Tak jako v minulém kole Baník, tak i dnes domácí vyšperkovali svou sestavu několika hráči z ligového „A“ mužstva. To se pochopitelně v dnešním utkání projevilo!  V počátečním oťukávaní kopali domácí dva rohové kopy, ale bez gólového efektu. Ve 13. minutě zakončil hostující Pecuch své sólo, ale Bajza jeho přízemní střelu kryl. Do první šance domácích se dostal v 18. minutě Aldin, ale z hranice velkého vápna branku přestřelil. Ve 28. minutě signalizoval po centru Poláška asistent rozhodčího ofsajd, hosté přestali hrát, píšťalka hlavního rozhodčího mlčela a Šašinka poslal domácí do vedení 1:0… Vedoucí gól nastartoval domácí a hosté se dostali pod tlak. Ten proměnil ve 35. minutě po autovém vhazování a následném sólu povedenou střelou do šibenice Aldin a pojistil vedení na – 2:0. Hosté se mohli vrátit do zápasu ve 38. minutě, po rozehraném rohovém kopu Wojatschka však pohotová zadovka Wybraniece se mezi tyče nevešla.

Domácí si vedení pohlídali

Do 2. poločasu poslal trenér hostů hned trojici hráčů. Obraz hry se změnil. Domácí mohli zvýšit své vedení v 51. minutě, ale skvělý zákrok hostujícího gólmana Chvěji připravil o gólovou radost Jurošku. Blízko gólu byli hosté v 57. minutě, Rubý poslal do gólovky Blahutu, ale brankář Bajza stačil jeho dělovku vyrazit na rohový kop. V 61. minutě se znovu radovali domácí, Šašinka našel ve vápně Jurošku a jeho pohotová střela vymetla šibenici hostující branky – 3:0. Hosté se i za tohoto stavu snažili o vstřelení gólu, ale ani sólo Massaniece v 70. minutě neskončilo v síti… Konečnou podobu výsledku dali domácí v 77. minutě, šťastným střelcem byl Kratochvíla – 4:0! Hosté se ještě snažili alespoň o vstřelení čestného gólu, z toho se však neradovali v 81. minutě po střele Kubíka a v 83. minutě po akci Pecucha s Blahutou. Hosté se tak vracejí domů bez bodového zisku, domácí si naopak vítězstvím upevnili svou pozici ve špičce tabulky Moravskoslezské ligy!  



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Pavel Němčický (trenér): Po celý zápas jsme byli lepší a vyhráli jsme zaslouženě. Ve 2. poločase měl i soupeř gólové příležitosti, ale góly jsme dali zase jenom my. Jsem rád, že kluci k dnešnímu zápasu přistoupili zodpovědně a my jsme získali zaslouženě všechny body.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký (trenér): V začátku zápasu jsme hráli hodně zezadu, soupeř nás kombinačně přehrával. Ale další vývoj ovlivnil první gól, který jsme dostali z ofsajdu, asistent ho odmával, ale gól kupodivu platil! Ke druhému gólu jsme pomohli domácím naším špatným pokrytím hráčů soupeře po autovém vhazování. Ve 2. poločasu jsme si vytvořili po změnách v sestavě několik gólových příležitostí, ale my jsme z nich góly nedali, naopak domácím se to podařilo. Bohužel, bez gólů se zápas nevyhrává!



Sestavy


1. FC Slovácko B
P. Bajza [-] - P. Šimko [-] , O. Šašinka [-] , I. Aldin [-] , M. Polášek [-] , T. Vincour [-] (86. G. Stojmenov [-] ) , l. pernica [-] (69. D. Pisar [-] ) , P. Juroška [-] (76. R. Olšanský [-] ) , V. Bartoš [-] , M. Merdovič [-] , A. Kočí [-] (69. D. Kratochvíla [-] )

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Koňařík [-] (46. M. Blahuta [-] ) , A. Rončka [-] (78. P. Latka [-] ) , O. Kubík [-] , V. Wojatschke [-] (46. P. Rubý [-] ) , D. Skroch [-] , N. Wybraniec [-] , M. Pecuch [-] , T. Moravec [-] , J. Massaniec [-] , A. Karčmář [-] (46. T. Gebauer [-] )

ŽK: 22. J. Koňařík , 57. P. Rubý , 73. T. Gebauer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bebenek Petr - MRÁZEK Peter, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 16:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 14:10
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:29

Tip: výhra domácích