3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rosice otočily s Dolním Benešovem


Branky


4

Na zápase fotil a report poslal Petr Kromer. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Domácí Slovan v letošním ročníku patří do absolutní špičky tabulky MSFL. Ze svého trávníku si vybudoval doslova nedobytnou tvrz. Taky v dnešním zápase nečekal nic jiného než vítězství a plný bodový zisk. Jak to však nejednou ve fotbale bývá, ne vždy to má jasný favorit jednoduché. Dnešní utkání to potvrdilo doslova. Hosté byli až nečekaně tvrdým oříškem, a tak se toto fotbalové drama definitivně rozhodlo až v poslední, 90. minutě hry. Průběh utkání je toho důkazem! Ve 4. minutě pálil z dobré pozice Novák, ale těsně nad. Se střelou Karčmáře si domácí gólman Zádrapa ve 14. minutě u levé tyče poradil. Ve 28. minutě už domácí jásali, ale střela Přerovského po akci Kršáka podél celé branky cíl minula! Ve 36. minutě se zaskvěl brankář hostů Baránek, který fantastickým zákrokem připravil o gólovou radost domácí hráče Přerovského, Černého i Pazourka!

Domácí po přestávce rozhodli

Druhý poločas začal ve 47. minutě super šancí domácích, ale střelu Přerovského vykopávali obránci hostů na rohový kop. Do listiny střelců se jako první zapsal nečekaně Moravec, který nevídanou hlavičkou poslal balón po rohovém kopu Karčmáře v 50. minutě k levé tyči bezmocného gólmana – 0:1! Vedení hostů vyburcovalo domácí ještě více k útočnému tlaku. Z gólu se však neradovali v 55. minutě po hlavičce Drbala, ani střele Selingera v 60. minutě, kterou kryl výtečný Baránek. Bez gólu skončila i pohotová střela hostujícího Pecucha v 58. minutě. Domácí rozjásal v 62. minutě Přerovský, jeho střela zaplachtila k pravé tyči a skóre se vyrovnalo – 1:1. Domácí se vrátili do hry a hosté jejich tlaku odolávali jen s vypětím všech sil a díky fantastickému gólmanovi Baránkovi. Ten zlikvidoval v 69. minutě hlavičku Selingera po akci Černého. O gólovou radost pak připravil i Koláčného po dělovce v 72. minutě. V 75. minutě se po rohovém kopu Přerovského nejlépe ve skrumáži zorientoval Selinger a propasíroval balón do branky hostů – 2:1. Blízko k vyrovnání byli hosté v 80. minutě, střelu Wybraniece však gólman Zádrapa udržel na své hrudi. Své vedení mohli domácí pojistit v 82. minutě, ale ani tentokrát Koláčný svou dělovkou Baránka nepřekvapil! Vítězství domácích pak definitivně pojistil po chybě hostů na půlící čáře svým sólem Fila – 3:1. Plným bodovým ziskem si domácí upevnili svou „bramborovou medaili“ za 4. místo v tabulce, hosté se naopak ani po tomto fotbalovém dramatu z bodového zisku neradovali.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Rosice
Petr Čejka (trenér): Byl to dobrý, zajímavý zápas až do konce. Celý týden jsme se připravovali především na standardky hostů, které mají vynikající, paradoxně jsme však po jedné z nich prohrávali. Nicméně jsme to zvládli, zápas otočili, myslím si, že jsme nakonec vyhráli zaslouženě a teď jdu mužstvu poděkovat!

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký (trenér): Dnešní utkání jsme nemuseli vůbec prohrát. V 1. poločase nás podržel gólman Baránek. Dostali jsme se do vedení 1:0 krásným gólem. Domácím se však podařilo šťastným gólem brzy vyrovnat. Bohužel jsme pak udělali chybu při standardce domácích a po ní jsme prohrávali 2:1. Pak už jsme hráli vabank a zase po chybě na půlící čáře jsme dostali ze sóla i třetí gól. Myslím si však, že o naší porážce rozhodnul už ten první inkasovaný gól!



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - D. Přerovský [-] (87. J. Krejčí [-] ) , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] (78. T. Dobrovodský [-] ) , T. Selinger [-] , J. Černý [-] , D. Pazourek [-] (72. T. Praks [-] ) , J. Koláčný [-] (87. A. Fila [-] ) , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

FC Dolní Benešov
V. Baránek [-] - P. Latka [-] (78. D. Sobek [-] ) , A. Rončka [-] , O. Kubík [-] , A. Karčmář [-] , D. Skroch [-] , N. Wybraniec [-] , M. Pecuch [-] (85. V. Wojatschke [-] ) , M. Blahuta [-] (63. J. Massaniec [-] ) , T. Moravec [-] , J. Koňařík [-]

Počet diváků: 220. Rozhodčí: Páral Roman - MAYER Jan, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích