3:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 10:15

7.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Dolní Benešov vydřel bod


Branky


35. R. Křivánek , 56. L. Fila , 81. M. Tall - 66. D. Skroch , 83. D. Sobek , 87. T. Gebauer
0

Na zápase fotil a report poslal Petr Kromer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Rezerva druholigové Jihlavy se netajila před dnešním zápasem touhou po druhém vítězství v podzimní části tohoto ročníku. Sestava byla „vyšperkována“ hráči z kádru „A“ mužstva. A vítězství začala oslavovat už v 81. minutě, když se domácí dostali znovu do dvougólového veden! V této euforii si však neuvědomili, že utkání končí až závěrečným hvizdem rozhodčího…. A tak se podívejte, jak se toto fotbalové drama vyvíjelo. V 8. minutě se do gólové šance dostal Fila, jeho dělovku mířící do pravé šibenice vyrazil skvělým zákrokem brankář Chvěja na rohový kop. Na druhé straně prověřil kvality domácího gólmana Lancmana povedenou střelou Blahuta. Ve 30. minutě našel skvělým pasem Fila Lukáš nabíhajícího bratra Martina, ale ten branku neuvěřitelně přestřelil… Hosté vyděsili domácí ve 33. minutě, obrana nezastavila pronikajícího Karčmáře, jeho „padající list“ však skončil jenom na horní síti! Ve 35. minutě si v obraně nerozuměli Rončka se Skrochem a Křivánek poslal domácí do vedení – 1:0. Do konce poločasu se už skóre nezměnilo.

Hosté v závěru srovnali

Po přestávce měli hosté v 52. minutě super příležitost na vyrovnání, Labuda založil brejk, který zakončil přízemní střelou Blahuta, ta však podél celé branky olízla jenom pravou tyč!  V 56. minutě jsme po ztrátě uprostřed hřiště znovu nedokázali odkopnout balón do bezpečí a Fila Lukáš pojistil vedení domácích na – 2:0. Hosty to však nezlomilo. Naopak! V 64. minutě rozehrál Karčmář rohový kop a hlavička Labudy minula levou šibenici o pověstný chlup…  V 66. minutě se jako blesk řítil na branku domácích Skroch a své sólo zakončil neomylně – 2:1. Útoky se střídaly na obou stranách. V 68. minutě vyhrál hlavičkový souboj nejvyšší hráč na hřišti Tall Mame, dělovku Fraňka však udržel ve svých rukavicích gólman Chvěja. V 81.minutě kopal domácí Chocholatý rohový kop a proti hlavičce Tall Mame byli hosté bez šance – 3:1. Euforie domácích z vráceného dvougólového vedení neznala mezí! Ani za tohoto stavu však hosté do propasti nepadli. Na hřišti se děly věci! Trenér hostů oživil sestavu dvojím střídáním a jak se ukázalo byl to fantastický tah. V 83. minutě se dostal do šance Gebauer, při střele podklouznul, ale stačil balón přiklepnout na volného Sobka, který po dvou minutách pobytu na hřišti vykřesal jiskřičku naděje pro hosty – 3:2. V řadách domácích nastal chaos. Každý útok hostů byl nebezpečný. V 87. minutě se po rohovém kopu Rubého dostal balón na kopačky Gebauera a domácí se nestačili divit – 3:3. A věřte nebo ne, v posledních minutách hry je od porážky zachránilo jenom to, že střela Rubého trefila jenom záda bránícího hráče. Za nevídanou bojovnost a odhodlání si hosté cenný bod zasloužili!



Ohlasy k zápasu


FC Vysočina Jihlava B
Michal Veselý (trenér): Věřte, že se mi nechce k tomu, co jsme viděli vůbec mluvit, nemám na to náladu. Jsme doslova hloupí, dvakrát vedeme o dva góly, nedotáhneme to do vítězného konce, hosté zaslouženě vyrovnali, a nakonec jsme si koledovali o to, že zápas dokonce prohrajeme.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký (trenér): Zase to byl zápas, kdy jsme soupeři darovali góly sami, naše šance v 1. poločase byly bez gólového efektu. Taky 2. poločas jsme začali vlastní chybou, soupeř se dostal do dvougólového vedení dokonce dvakrát. Ani za tohoto stavu jsme do nezabalili, prostřídáním a přeskupením postavení, vzadu na tři obránce a vpředu na tři útočníky jsme dokázali vyrovnat, a dokonce jsme byli blízko vítězství. V dané chvíli je bod zlatý a jedeme dál!



Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
M. Lancman [-] - L. Fila [-] (91. A. Savi [-] ) , Š. Němeček [-] (75. V. Havlín [-] ) , M. Fila [-] , L. Kolčava [-] , R. Štefánek [-] , . Araujo [-] (62. M. Tall [-] ) , T. Franěk [-] , S. Chocholatý [-] , R. Křivánek [-] (75. T. Lát [-] ) , F. Shudeiwa [-]

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - P. Rubý [-] , J. Vrána [-] , A. Rončka [-] (78. T. Gebauer [-] ) , J. Massaniec [-] , D. Skroch [-] (83. P. Hrdlička [-] ) , N. Wybraniec [-] , F. Labuda [-] (81. D. Sobek [-] ) , M. Blahuta [-] , T. Moravec [-] , A. Karčmář [-] (83. O. Kubík [-] )

ŽK: 26. D. Skroch , 72. P. Rubý , 72. A. Karčmář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tomanec Josef - DROZDY Luboš, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.