0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2021 17:00

17.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Vítěznou sérii domácích přerušil lídr tabulky…


Branky


2

V předehrávce 17. kola MSFL přivítali domácí lídra tabulky, fotbalisty Hanácké Slavie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešovští vstoupili do utkání bez respektu, v úvodní pětiminutovce dvakrát ohrozili branku hostů, ale ani střely Skrocha a Labudy se mezi tyče nevešly. Na časomíře naskočila 7. minuta. „Sedmička“ se stala pro domácí nešťastnou, naopak hostům velmi radostnou. Obrana domácích zaváhala a Votava střelou do prázdné branky poslal hosty do vedení – 0:1! Gól však překvapivě vyburcoval domácí, kteří prahli po vyrovnání. Ve 12. minutě zakončil krásnou akci Wybraniece s Labudou prudkou střelou Skroch, která však těsně minula levou tyč! Ve 24. minutě se obranou hostů prokličkovali Wybraniec s Labudou, ale ani tentokrát se hlavička Skrocha mezi tyče nevešla. Ve 27. minutě byli hosté blízko druhému gólu, Červenka poslal na zteč Lhotského, ale toho připravil o gólovou radost skvělý zákrok brankáře Baránka. Na druhé straně se neradovali z gólu domácí, po akci Rubého stačila obrana hostů vykopnout střelu Labudy na rohový kop. Ve 2. poločase zvýšili hosté svůj tlak. V 60. minutě skončilo sólo Cupáka střelou vedle opuštěné branky. V 62.minutě se znovu zaskvěl domácí gólman Baránek po dělovce Lhotského. Z protiútoku Rubého s Labudou skončila střela Karčmáře v 63. minutě na hrudi gólmana Dostála. V 65. minutě se v závaru před domácí brankou nejlépe zorientoval Jeleček, ale jeho střelu stačil brankář Baránek vyrazit na rohový kop. Snaha domácích o vyrovnání se definitivně zlomila v 83. minutě. Útočnou akci Jelečka zakončil nádhernou střelou Sklenář a pojistil vedení hostů na 0:2. V závěrečných minutách si už hosté výsledek pohlídali a plným bodovým ziskem si upevnili svou vedoucí pozici v aktuální tabulce MSFL. Domácí naopak po vítězné sérii tří zápasů tentokrát vyšli bodově naprázdno…

 

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký:: „První poločas nebyl z naší strany vůbec špatný, litovat můžeme jenom to, že jsme soupeři vlastní chybou gól doslova darovali. Naše šance zůstaly bohužel bez efektu. Druhý poločas se soupeř dostal více do šancí, nás držel nad vodou skvělý Baránek v brance. Pro hosty bylo vysvobozením, že dali krásný druhý gól v samotném závěru, ale zápas by se určitě vyvíjel jinak nebýt našeho zbytečného zaváhání při prvním gólu“!

SK Hanácká Slavia Kroměříž
ronislav Červenka:: „První poločas byl z naší strany doslova špatný, kromě šťastného gólu nás domácí k ničemu nepustili, naopak měli několik šancí výsledek otočit. Nám nešla vůbec rozehrávka, souhra přímo skřípala. Ve 2. poločase jsme přeskupili postavení, bylo vidět zlepšení, ale ani ty největší příležitosti jsme nedokázali díky skvělému gólmanovi domácích využít. Bylo to až do konce otevřené, domácí se hodně snažili o vyrovnání, nakonec jsme o našem vítězství rozhodli až v samotném závěru. Domácí potvrdili svou kvalitu a určitě v dalších zápasech budou s takovým výkonem bodovat“!



Sestavy


FC Dolní Benešov
V. Baránek [-] - P. Rubý [-] (86. D. Sobek [-] ) , J. Vrána [-] , J. Massaniec [-] , A. Karčmář [-] (86. P. Hrdlička [-] ) , D. Skroch [-] (80. T. Gebauer [-] ) , N. Wybraniec [-] , F. Labuda [-] (67. M. Blahuta [-] ) , M. Pecuch [-] (80. V. Wojatschke [-] ) , T. Moravec [-] , A. Rončka [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - P. Zavadil [-] , O. Tiahlo [-] (67. M. Surynek [-] ) , Š. Vyhlíd [-] , T. Jeleček [-] - D. Plecitý [-] (58. T. Matoušek [-] ) , P. Červenka [-] (74. P. Sklenář [-] ) , A. Houser [-] , M. Cupák [-] - M. Votava [-] , C. Lhotecký [-] (74. M. Machálek [-] )

ŽK: 73. P. Červenka .
Počet diváků: 139. Rozhodčí: HUBENÝ Lukáš - SILNÝ Zdeněk, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích