1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 10:15

2.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka Slovácka vedení se Sigmou neudržela a prohrála


Branky


2

Olomoucký B tým si ve 2. kole MSFL připsal cenné vítězství na půdě Slovácka B. Tradičního soupeře porazil 2:1. Přitom to bylo Slovácko, kdo šel jako první do vedení, v 7. minutě se prosadil Ondřej Šašinka. Vedení domácích ale netrvalo dlouho, když dvě minuty poté vyrovnal Jan Fiala. Výhru Hanáků zařídil ve druhé půli brzy osmnáctiletý Filip Uriča. B tým má tak na kontě po dvou odehraných zápasech 4 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

„Domácí na nás nastoupili v rozestavení 3 – 5 – 2 posíleni o pár hráčů z áčka. Jednalo se třeba o Šašinku, Merdoviče, Vincoura nebo Pernicu. Tito hráči mají svou kvalitou, chvilku nám trvalo, než jsme je začali lépe dostupovat. Domácí si v prvních 15 minutách vytvořili tlak a díky tomu se dostali do vedení. Bylo důležité, že jsme se z toho nepoložili a do dvou minut jsme srovnali. Postupně se hra vyrovnávala, v závěru prvního poločasu jsme měli několik gólových příležitostí. V druhém poločase jsme poctivě bránili, bojovali jsme. Soupeř si sice vytvořil pár šancí, měl nebezpečné především standardní situace, my jsme je ale ubránili a poté chodili do rychlých kontrů po křídlech díky Šípovi nebo Uričovi. Potom jsme se dostali do vedení, které jsme do konce utkání udrželi. Jsem rád, že jsme dnešní utkání zvládli lépe takticky než minulé domácí utkání, kdy jsme si dali vlastní gól v 90. minutě,“ uvedl trenér Augustin Chromý.

 

zdroj: https://www.sigmafotbal.cz/aktuality/2021-08-08-cenne-vitezstvi-becko-udolalo-slovacko-b



Sestavy


1. FC Slovácko B
J. Borek [-] - G. Stojmenov [-] , M. Kudela [-] , D. Pisar [-] , M. Merdovič [-] (73. D. Machalík [-] ) , I. Aldin [-] , M. Polášek [-] (73. D. Kratochvíla [-] ) , T. Vincour [-] , l. pernica [-] , P. Juroška [-] , O. Šašinka [-] (79. R. Olšanský [-] )

SK Sigma Olomouc B
J. Trefil [-] - Š. Langer [-] , J. Kotouč [-] , J. Šíp [-] (75. D. Grečmal [-] ) , J. Fiala [-] (84. J. David [-] ) , P. Slaměna [-] (84. . Piňa [-] ) , M. Galus [-] , F. Uriča [-] , A. Bednár [-] , D. Grygar [-] , F. Slavíček [-] (86. J. Beňa [-] )

ŽK: 28. M. Kudela , 66. D. Pisar , 83. T. Vincour , 94. l. pernica - 44. D. Grygar , 70. A. Bednár .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: DUDEK Matěj - KOTALA Filip, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích