2:1
(0:0)
50. M. Paul
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až v samém závěru spasily Vrchovinu góly Kováře a Dvořáčka


Branky


0
V novém městě se opakoval jarní zápas. Vývoj skóre byl sice jiný, ale utkání skončilo opět 2:1 pro domácí. Zápas měl rozdílné poločasy, v prvním byli lepší hosté, byli rychlejší na míči a přehrávali domácí zejmena ve středu hřiště. Nejpylnější byl hostující Blahoudek, který třiokrát  ohrozil brankáře Vítka. Ve druhém poločase nejprve dali branku hosté, když po dlouhém nákopu se míče zmocnil Paul a přeloboval Vítka - 0:1. Vrchovina v tuto chvíli převzala otěže zápasu a byla hodně aktivní. Hosté se možná zbytečně zatáhli a tzo se ji mstalo osudné. Nejprve se v 83. minutě trefil Kovář, když zužitkoval centr Komínka - 1:1. V poslední minutě pak přišel druhý gól domácích, když centr Michala k zadní tyči trknul Dvořáček - 2:1.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Roman Kysilko, trenér Vrchoviny: Byl to z obou stran nervózní zápas. Hosté dobře napadali, nepustili nás do hry. Začátkem druhého poločasu dali gól a kdyby tak pokračovali, tak vyhráli. Jenže začali asi podvědomě bránit, možná i trošku odcházeli fyzicky, ale to se špatně soudí a to nám umožnilo se zvednout a zápas otočit. Naši záložníci najednou dostali prostor, začali jsme si vytvářet šance a i když jsjem už v otočení výsledku nevěřil, tak to naši hráči dokázali.

TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser, trenér Tasovic: Jsem zklamaný, jednak, že jsme ztratili dobře rozehraný zápas a jednak, že jsme ho ztratili v poslední minutě. Do 70. minuty jsme hráli velmi dobře, ale pak jsme přestali hrát, což umožnilo jít Vrchovině do tlaku, který dokázala zužitkovat. Škoda, ale je to první kolo, musíme se oklepat a jít dál.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
J. Vítek [-] - O. Šandera [-] , M. Kovář [-] , M. Mazel [-] (68. P. Šustáček [-] ) , P. Smetana [-] , P. Sodomka [-] (59. O. Košík [-] ) , L. Michal [-] , L. Smetana [-] , L. Komínek [-] , R. Sodomka [-] , T. Dvořáček [-]

TJ Sokol Tasovice
T. Šebela [-] - Z. Mička [-] , M. Svatoš [-] (62. M. Vlk [-] ) , R. Švarc [-] , J. Čermák [-] , K. Veselý [-] (86. V. Bula [-] ) , M. Paul [-] (78. P. Kirschner [-] ) , R. Hrobař [-] , P. Horáček [-] , M. Blahoudek [-] , L. Hrazdílek [-]

Hráči zápasu: M. Kovář - T. Šebela .
Místo: N. Město na M.. Počet diváků: 280. Rozhodčí: Machač Lukáš - ŠVEHLA Marek, KLEMENT Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.