1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Havlíčkově Brodě patrně spravedlivá remíza


Branky


0

Zápas nováčka soutěže ze Šumperka s loňskou štikou soutěže přinesl remizu. V utkání plném nepřesností, pokažených nahrávek šel Havlíčkův Brod Plichtou do vedení, avšak v druhém poločase se Šumperk zvedl a po zásluze vyrovnal. Šumperk mohl zápas i otočit, ale Soukal svůj tým dvakrát podržel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se odmělili hosté, po centru do vápna se do míče opřel Horák, ale Soukal jeho pokus dobrý zákrokem vykryl. Domácí odpověděli v 7. minutě, když Prchal prodloužil míč a Štědrý mohl skákajícín míče na vápně přehodit vybíhajícího golmana. Šance se ale zalekl a míč odevzdal brankáři. Pak se šance vytratily. Šumperk se snažil hrát dlouhé křižné balony a zlobil centry zleva do vápna, kde však útočníkům chyběla razance či přesnost, nebo byli na správném místě havlíčkovbrdoští obránci. Havlíčkův Brod kombinoval především po své pravé straně, ale když v rozehrávce znytečně nechyboval, tak na konci chyběla střela, či lepší nahrávka do vápna. Náznakem šance brodu by se dal označit centr Křivky zlevado vápna, kde Henek místo tečování a ohrožení branky sopupeře volil zpracování a míč mu odskočil. Ve 39. minutě šel Brod do vedení. Hejkal nahrál na ofsajdovou hranu Prchalovi, který sklepnul do běhu Plichtovi a ten se sám na brankáře nemýlil.

Po příchodu z kabin Šumperk brzy srovnal. Pomohlu mu i oživení hry, když vystřídal hned tři hráče. Obrana Brodu byla moc nahoře, dlouhý balón ji přeletěl a Nimrichtr šel bok po boku s obráncem Vařejkou mírně z úhlu na branku. Vařejka byl překvapivě pomalejší, Soukal možná zbytečně vyběhl a hlavně Nimrichtr zakončil zkušeně -1:1. Šumper se v druhém poločase zlepšil, vypadalo to, že Brod odpadá a nepomohlo ani vystřídání. Mezi 70. a 80. minutou zahrával Šumperk několik standartních situací, dvakrát se vyznamenal Soukal. Brod se snažil o rychlé výpady, ale utápěl se v nepřesnostech, špatných centrech, nedůrazu v sopeřově vápně či strachu vystřelit z vápna. Pak sice v 86. minutě skóroval Henek, ale po předchozím faulu na brankáře, takže gól neplatil. Oba týmy se snažili zvrátit výsledek na svoji stranu, ale už se jim to nepovedlo.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Richard Zeman, trenér Havlíčkova Brodu: Naší hru provázelo hodně nepřesností, fanoušci s námi musí mít trpělivost, bude nám chvíli trvat, než se omlazený kádr sehraje. Soupeř nás nejvíce trápil dlouhými balóny na své vysoké hráče, vzadu jsme s tím měli problémy. Jsem spokojený s přístupem hráčů a nakonec po šancích soupeře i s bodem. Musíme dál pracovat a sbírat bodík za bodííkem.

FK Šumperk
Zdeněk Strouhal, trenér Šumperka: Soupeře jsme neznali, do zápasu jsme šli rovnýma nohama a bod bereme. Domácí měli optickou převahu, ale my měli více vyložených šancí, zejména ve druhém poločase. Mrzí mě řešení finální fáze, byla tam vidět značná nervozita, ale to u obou dnešní soupeřů. Remíza byla v součtu asi zasloužená.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - T. Vařejka [-] , F. Křivka [-] , M. Báča [-] , A. Polívka [-] - D. Hejkal [-] (63. M. Veselský [-] ) , T. Konvalina [-] , J. Henek [-] , O. Štědrý [-] , A. Plichta [-] (63. D. Kavka [-] ) - J. Prchal [-] (90. K. Svoboda [-] )

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - M. Šalamoun [-] , D. Barcal [-] , F. Herynek [-] (46. J. Nemeth [-] ) , T. Hruda [-] - L. Demeter [-] (46. M. Rýznar [-] ) , L. Horák [-] , V. Konečný [-] - M. Podhorný [-] (46. T. Šabršula [-] ) , J. Nimrichtr [-] , G. Pezzotti [-] -

ŽK: 45. L. Horák , 62. T. Hruda .
Hráči zápasu: P. Soukal , A. Polívka .
Místo: Tráva. Rozhodčí: Mayer Jan - HLUBINKA Jakub, KŘENEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.