1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase o první body se soupeři rozešli smírně


Branky


0

V Tasovicích byla po celé utkání lepší Stará Říše, ale její zakončení bylo buď nepřesné, slabé či ztroskotalo na dobře chytajícím Šebelovi. Domácí po přežití několika šancí hostů udeřili v 27. minutě, když se po volném přílém kopu trefil Schvarz. Pak Stará Říše přidala a odměnou jí byl gól Pokorného po centru Konateho. Ve druhém poločase měli více šancí hosté, ale ani ty největší Pokorného a Konateho gólem neskončily. Soupeři se tak rozzešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser, trenér Tasovic: Tentokrát jsem spokojen s bodem, soupeř si vytvořil spoustu šancí a mohl vyhrát. My jsme chtěli samozřejmě doma vyhrát, šli jsme za třemi body s odhodláním, ale soupeř byl velmi kvalitní zejména ve hře dopředu a tak musíme být spokojeni s bodem.

FSC Stará Říše
Luďěk Kovačík, trenér Staré Říše: Dnes jsme na tři body určitě měli. S hrou jsem spokojen, ale bohužel nám tam nepadají góly, což mě mrzí.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
T. Šebela [-] - L. Hrazdílek [-] , Z. Mička [-] , R. Švarc [-] , J. Čermák [-] - V. Bula [-] (65. K. Veselý [-] ) , R. Hrobař [-] , P. Horáček [-] , M. Blahoudek [-] - M. Paul [-] (77. M. Svatoš [-] ) , P. Kirschner [-] -

FSC Stará Říše
R. Břinek [-] - P. Heide [-] , P. Příborský [-] , V. Dvořák [-] , M. Kadlec [-] - M. Brnický [-] (59. I. Rygl [-] ) , M. Pokorný [-] , Z. Tichánek [-] (69. . Bidi [-] ) , A. Nahi [-] - J. Göth [-] (77. V. Vácha [-] ) , A. Konate [-]

Hráči zápasu: T. Šebela - P. Heide , M. Kadlec .
Místo: Tráva. Počet diváků: 270. Rozhodčí: Miklík David - GASNÁREK Michal, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.