0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Přerove bezgólová remiza


Branky


0

V prvním kole nebyl ani jeden tým spokojen. Přerov dostal tři góly v Blansku, Havlíčkův Brod doma jen remizoval se Šumperkem. Ve druhém kole spolu tito dva soupeři remizovali a radost z toho asi nemá ani jeden. Bod je však úspěchem spíše Havlíčkova Brodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním vyrovnaném poločase spálil největší šanci hostující Veselský

Na šance se chvíli čekalo, do první se dostal domácí Kyselák v 10. minutě, ale míč si ideálně nezpracoval a tak zakončil slabě. Druhou možnost stejný hráč rovněž nevyužil. Po centru Hrabala šla rána z voleje mimo branku. Havlíčkův Brod se začal dostávat do šancí až po prvních dvaceti minutách. Veselovského střela však mířila nad břevno. Poté střílel velmi tvrdě Prchal a Neorala v brance Přerova určitě pálily ruce. Po půlhodině hry se ve vápně prosadil hostující Henek a pro Přerov bylo štěstí, že hráč, který měl dorážet, stál v postavení mimo hru. Na začátku poslední desetiminutovky první půle ztratil Hrušák na polovině hřiště míč, ten ideální nahrávkou dostal hostující Veselský, protáhl se kolem Bogdaně a mířil tváří v tvář přerovskému brankáři. Ten skvělým zákrokem míč směřující do branky tečoval a za záchrannou brzdu, odkop do zámezí, zatáhl Bubeník. Byla to největší šance prvního dějství. Přerov si do konce poločasu vypracoval ještě tři zajímavé šance, ale ani příčná střela přes celou branku Kyseláka, ani závar po dalekonosném autu Hrabala a ani dělovka kapitána Václavíčka neměnily skóre.

Ve druhém poločase Přerov přidal, hosty přimáčkl, ale gól dát nedokázal

Nejprve se výborně hrající Koutný prosadil na velkém vápně, ale jeho střelu  Soukal vytlačil na tyč a rohový kop. Potom centroval Pavelka, Kyselákovu hlavu vytlačil Soukal před sebe a následně zlikvidoval i Bogdaňovu dorážku. Několik šancí přinesla i dalekonosná autová vhazování Hrabala, ale ani tyto standartní situace, ani další závary před brankou Soukala nekončily brankou. Ten byl jasnou jedničkou na hřišti, utkání se mu opravdu vyvedlo a jen díky němu si veze Brod bodík za remízu. Branka nepadla ani po akci, kdy agilní Koutný nasadil svému obránci jesličky u postranní čáry a na zlatém podnosu nabídl míč před branku Hrušákovi. Ten však místo střely z první volil zpracování míče, což se mu ideálně nepodařilo a Soukal jej o balon obral.



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
Petar Aleksijevič, trenér Přerova: K utkání jsme nastoupili trochu jinak než k zápasu v Blansku. Myslím si, že jsme byli aktivnější, ačkoli největší šanci poločasu měl náš soupeř, ale gólman Neoral se vyznamenal. Já nemohu klukům nic vyčítat, byli důrazní, agresivní, vydali ze sebe maximum. Snažili se v takové negativní atmosféře až do konce, všech dvanáct hráčů, kteří dnes nastoupili, musím pochválit. Jsme nové mužstvo, hrajeme jiným stylem a je taky potřeba, aby se k nám štěstěna neobracela zády. Chce to čas. To co předvádíme má hlavu a patu a i když nás v Uherském Brodě bude čekat bouřlivé prostředí, jedeme tam pro body.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Richard Zeman, trenér Havlíčkova Brodu: Jeli jsme do Přerova s tím, že střelíme branku a pokusíme se vyhrát. V první půli jsme měli obrovskou šanci, kdy jsme šil sami na brankáře. Ve druhé půli si domácí agresivitou vynutili tlak a jen díky vynikajícímu výkonu našeho brankáře a štěstí při skrumážích jsme gól nedostali. Na víc jsme dnes neměli. Já musím svým hráčům poděkovat, jak se k tomu postavili. Máme mladé mužstvo, hodně dorostenců. Jsem dnes rád za bod.



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
D. Neoral [-] - D. Hrabal [-] , L. Koláček [-] , P. Bogdaň [-] , J. Bubeník [-] - T. Hrušák [-] , D. Pavelka [-] , O. Václavíček [-] , O. Kyselák [-] (69. L. Zaoral [-] ) , M. Koutný [-] - T. Blažkovský [-] -

FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - A. Polívka [-] , M. Báča [-] , F. Křivka [-] , T. Konvalina [-] (79. O. Štědrý [-] ) - T. Vařejka [-] , D. Kavka [-] , J. Henek [-] , A. Plichta [-] (93. J. Tuhý [-] ) - J. Prchal [-] , M. Veselský [-] (87. D. Hejkal [-] )

Hráči zápasu: A. Polívka , P. Soukal .
Místo: Viktorie Přerov. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kaloč Radim - NOVÁK Michal, KOLÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.