0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase vítězných týmů minulého kola bezgólová remíza


Branky


0

Nepříliš pohledné utkání s řadou nepřesností v přihrávkách, zejména u domácího mužstva, ve kterém oba soupeři neproměnili žádnou z minima vyložených brankových příležitostí, skončilo bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl několik vyložených šancí, gól však ne

Od úvodu utkání předváděla obě mužstva oparnou hru odvíjející se mezi vápny. O první vzrušení ve hře se v 15. minutě postaral domácí Chlup, když z hranice vána uvolnil z levé strany nabíhajícího Přichystala, který však pouze nastřelil Kadlece v brance hostí. Po  následném protiútoku hostí zasáhl obdobným způsobem domácí Zádrapa proti nebezpečné střele Kaďorka zevnitř šestnáctky. Ve 29. minutě se z levé strany tlačil do vápna hostí Přichystal, tísněn stoperem však vystřelil z 15 m nad branku. Ve 3. minutě vysunul za obranu hostí Havlásek Fojtíka, který zakončil útok z pravé strany vápna velmi nepřesnou střelou . Ve 3. minutě nedosáhl na přízemní centr Chlupa na hranici malého vápna dobíhající Přichystal. Ke konci poločasu o sobě dali opět vědět i hosté. Nejprve ve 40. minutě potáhl míč až k brankové čáře Slovanu Žůrek, který ale svojí zpětnou přihrávkou do vápna nenašel žádného ze spoluhráčů. Otevřít skóre zápasu mohli hráči Kozlovic ve 44. minutě. Domácí Drbal prohrál souboj u rohového praporku a po následném centru hostí do vápna trefil Janoštík z 8 m pouze břevno branky domácích.

Ve druhém poločase už i téměř bez šancí

Druhý poločas již mnoho vzrušení nepřinesl, přesto si mohli domácí zajistit plný bodový zisk. V 62. minutě si ve skrumáži ve vápně hostí hledal výhodnou střeleckou pozici Malata. Jeho tvrdou střelu z 10 m však Kadlec vyrazil a poradil si i s následující dorážkou z hlavy Havláska. Další šance měl Slovan až v samém závěru utkání. V 85. minutě zahrál Malata přímý kop výhodné pozice z 20 m pouze do zdi. Podobnou příležitost v poslední minutě zápasu potom řešili hráči Slovanu rozehráním signálu, se kterým si obrana Kozlovic poradila.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Rosice
Daniel Březný, trenér Rosic: Utkání se nám moc nepovedlo, ztrácíme zbytečně moc balónů, nemáme odražené a pak nás stojí spoustu sil je zpět vybojovat. Od ofenzivních hráčů toho čekám více. Spokojen mohu být pouze s hrou dozadu, podruhé jsme nedostali gól. Bod je součtem těchto dvou aspektů, tentokrát asi zasloužený bod.




Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - Š. Rybníček [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , J. Huška [-] - J. Havlásek [-] (65. D. Moučka [-] ) , D. Lang [-] , T. Chlup [-] , R. Fojtík [-] - O. Přichystal [-] (76. J. Pecha [-] ) , P. Malata [-]

FK Kozlovice
P. Kadlec [-] - M. Dostál [-] , J. Tomčík [-] , D. Střelec [-] , L. Žůrek [-] (70. J. Ferko [-] ) , M. Schlehr [-] (90. M. Axamit [-] ) , L. Kaďorek [-] , P. Sikora [-] , T. Heger [-] , M. Král [-] , R. Janoštík [-] (57. A. Galetka [-] )

ŽK: 74. J. Huška - 55. R. Janoštík .
Hráči zápasu: J. Zádrapa , J. Huška - P. Sikora , J. Tomčík .
Místo: Rosice. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - SÁGL Petr, KRÁL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.