Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov doma opět naděloval


Branky


0

Zápasy Pelhřimova jsou bohaté na góly. Doma hodně rozdává, venku zase sbírá. Uvidíme jestli to bude pokračovat i v dalších kolech, protože pak by byly velkým tahákem pro fanoušky, samozřejmě vždy jen domácícho týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl jasnou záležitosí

Už od úvodu utkání bylo zřejmé, že pelhřimovští hráči chtějí proti Šumperku odčinit debakl ze Žďáru. Od prvních minut byli aktivní a snažili se zatlačil soupeře na jeho polovině. Hosté na to odpovídali nakopávanými balony na své vysoké hráče, však domácí stopeři si s nimi ve vzdušných soubojích věděli rady. Ve 14. minutě se na levém křídle uvolnil Homolka, ale jeho tvrdá rána z úhlu skončila jen na spojnici hostující branky. Za několik minut zakončil dobrou spolupráci s Chadimem Bartoň, jeho přízemní střela však jen těsně minula zadní tyč. Ve 28. minutě po rohovém kopu Šumperka Čermák rychle vyhodil balon na Obrance, který prostrčil balon na nabíhajícího Niedrleho, který brejk dva na jednoho vyřešil výbornou přihrávkou na Bartoňe, ten si položil hostujícího gólmana a poslal Pelhřimov do vedení. Neuplynuly ani dvě minuty a Pelhřimov vedl už o dvě branky. Po Bartoňově pasu se na hranici brankového území dobře uvolnil Niederle a jeho o trochu delší kličku zakončil dobře postavený Chadim, který s trochou štěstí propálil Šumperského brankáře. Do šaten se mohlo jít za stavu 3:0, Bartoň však svůj samostatný unik ze 45. minuty nevyřešil dobře a branku minul.

 

 

Na začátku druhé půle byl Šupmerk o něco lepší, ale do šancí se nedostával. Pelhřimov pak Obranec zápas definitivně rozhodl. Nejprve si výborně vyskočil na rohový kop a hlavou zvýšil na 3:0 a o necelých pět minut později napřáhl z hranice pokutového území a jeho dělovka skončila pod břevnem Kreizlovy branky. Pelhřimov vedl 4:0 a mohl zápas v klidu dohrávat. Malou kaňku za výsledkem udělal Pezzotti, který v 59. minutě snížil na 4:1. Více gólů však už Šumperk nedal a tak Pelhřimov získal na domácím hřišti všechny body.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec, trenér Pelhřimova: Po špatném zápase v Pelhřimově jsme vyhráli, navíc jasně. Po celý zápas jsme byli lepší a výhra je zasloužená. Myslím, že jsme dostali zbytečný gól a naopak mohli více dát. Musíme na těchto věcech pracovat o trénincích. Ale s výkonem i výsledkem jsme spokojeni.




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - V. Vacek [-] , D. Čížek [-] , O. Sládok [-] - D. Poul [-] , J. Kmoch [-] , J. Chadim [-] (65. M. Naniáš [-] ) , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] , F. Bartoň [-] (80. V. Poul [-] ) - T. Obranec [-] (84. J. Duchan [-] )

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - M. Šalamoun [-] , D. Barcal [-] , T. Hruda [-] - V. Konečný [-] , T. Vývoda [-] (7. J. Nemeth [-] ) , T. Šabršula [-] (61. R. Jurásek [-] ) , L. Reichl [-] - M. Podhorný [-] , J. Nimrichtr [-] (81. M. Rýznar [-] ) , G. Pezzotti [-] -

ŽK: 44. D. Čížek .
Hráči zápasu: J. Homolka , F. Bartoň .
Místo: tráva. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Vejtasa Simon - VOSTREJŽ Ivan, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.