3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malata rozhodl zápas Rosic s Havlíčkovým Brodem


Branky


0

Rosice díky převaze, kterou držely především po celý 1. poločas, kdy hosty téměř k ničemu nepustili, a střelecké chuti kapitána Petra Malaty, který se podílel na všech třech brankách, porazily Havlíčkova Brod přesvědčivým výsledkem. Havlíčkův Brod tak nadále tápe jak výsledkově, tak herně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rosice ovládly první poločas

Již od úvodních minut utkání si domácí Slovan kombinační hrou získával územní převahu a hra se odvíjela především na polovině hostů. V 16. minutě zablokoval Huška rozehrávku hostů před jejich vápnem, míč přihrál Malatovi, jehož tvrdá střela se odrazila od břevna a míč směřující od brankové čáry zpět do pole dorazil hlavou do branky Moučka. Ve 23. minutě vysunul z poloviny hřiště Huška Moučku, který postupoval po pravé straně do vápna hostů, jeho zpětná přihrávka před branku nabíhajícímu Přichystalovi ale neprošla přes vracející se stopery hostí. Ve 3. minutě zakončil Malata kombinaci s Přichystalem na levé straně vápna přesnou střelou z 18 m k levé tyči branky Havlíčkova Brodu. Opět zvýšit skóre mohli domácí ve 34. minutě, když centr z pravé strany do středu hřiště prodloužil Malata hlavou dále doleva, ale Makiš pěkným lobem přes Soukala trefil jen břevno. Ve 4. minutě podnikl samostatnou akci středem hřiště domácí Dvořák, jeho přesnou střelu k levé tyči vytlačil Soukal konečky prstů mimo branku.

A na začátku druhého definitivně rozhodly

Utkání rozhodli rosičtí hráči hned v úvodu druhého poločasu. Ve 47. minutě si na hranici vápna několikrát přihráli Malata s Huškou a Malata další přesnou střelou k levé tyči vstřelil svoji druhou branku. V 50. minutě mohl vstřelit i třetí, když po dlouhém nákopu z vlastní poloviny vystřelil z 20 m z otočky těsně vedle pravé tyče. V 52. minutě se do první nebezpečné akce dostali hosté. Havlásek rozehrával od vlastního vápna doleva na Makiše, hosté přihrávku vystihli, následující rychlý protiútok ale zakončil z hranice vápna Plichta střelou směřující vysoko nad branku. V 67. minutě již další chybu domácích v rozehrávce před vlastním vápnem hosté potrestali a Němec, který nebyl na hřišti snad ani celou minutu, opakovanou střelou snížil. Od tohoto okamžiku se obraz hry změnil a hosté postupně získávali převahu. V 86. minutě podržel domácí výborným zákrokem Zádrapa, když vyrazil střelu Kavky z hranice vápna směřující do horního levého rohu branky. Po této střele následoval "závar" ve vápně domácích, kdy rosická obrana zblokovala dvě další nebezpečná zakončení hostů z bezprostřední blízkosti branky. Na závěr zápasu postupoval z pravé strany k brance Brodu Malata, při kličce vyběhnuvšímu Soukalovi jej však brankář hostí fauloval, za což byl následně vyloučen.



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Richard Zeman, trenér Havlíčkova Brodu: Hráč Malata si nemohl pro přerušení snad půlročního střeleckého půstu přát snazšího protivníka. Dal nám prakticky tři góly, protože při tom prvním Moučka dorážel jeho střelu z brankové čáry. Přitom hráči věděli, že ho nesmí nechat vystřelit. Za rozhodnutého stavu jsme utkání dohráli sympaticky, ale za to si nic nekoupíme.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , J. Havlásek [-] , J. Vítámvás [-] (80. Š. Rybníček [-] ) - J. Huška [-] (62. D. Lang [-] ) , D. Moučka [-] , D. Dvořák [-] , O. Makiš [-] (74. F. Těžký [-] ) - P. Malata [-] , O. Přichystal [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - A. Polívka [-] , D. Kavka [-] , F. Křivka [-] , M. Báča [-] - A. Plichta [-] (67. M. Němec [-] ) , D. Hejkal [-] (85. K. Svoboda [-] ) , T. Konvalina [-] (55. J. Tuhý [-] ) , O. Štědrý [-] , J. Henek [-] - J. Prchal [-]

ŽK: 59. P. Malata , 75. O. Makiš . ČK: 90. P. Soukal .
Hráči zápasu: P. Malata , J. Huška .
Místo: Rosice. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Křenek Tomáš - HLUBINKA Jakub, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.