3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec potvrdil domácí sílu


Branky


0

Nováček divize se poprvé představil na vlastním zrekonstruovaném hřišti (minule hrál v Hlinsku) a divákům se fotbal musel líbit. Zvláště když domácí byli lepším týmem a vyhráli.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup Ždírce do utkání potvrdil gólem Fikar

Ždírec měl raketový nástup. V 5. minutě žďárští faulovali nad vápnem Koloucha a Fikar míč krásně zatočil do branky - 1:0. Hra se poté srovnala a Žďár vyrovnal Nedvědem po rohu ve 20. minutě - 1:1. Ve 30. minutě nahrál Mrázek do šance Najmanovi, a o dvě minuty si oba role vyměnili, ale ani jeden z hráčů skórovat nedokázal. Do konce poločase ještě mohl ve 45. minuitě poslat Ždírec do vedení Novotný, který po nahrávce Koloucha pod sebe branku z penalty přestřelil.

Ždírci se povedl vstup i do druhého poločasu

Ihned po výkopu se dostal do velké šance Žďár, ale Pometlo včas vyběhl a gól nepustil. Prakticky z protiútoku nacentroval Kolouch na Mrázka a ten prostřelil Jíchu - 2:1. V 57. minutě zakončoval z prostoru penalty Najman, ale pověst střelce tentokrát nepotvrdil. Gól padl až v 76. minutě. Po nedorozumění hostujícího stopera s brankářem se zahrával roh a po něm Kolouch hlavou stanovil konečný výsledek na 3:1. Žďár měl sice ještě šance na korigování stavu, ale branku netrefoval a podbně se dařilo i Ždírci.

 

Fotky v galerii fotil Dr. Ivo Havlík



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Miroslav Plíšek, trenér Ždírce: První poločas byl vyrovnaný, oba týmy měli několik náznaků šancí, ale nedokázali je dotáhnout do konce. Ve druhém jsme přeci jenom byli ve finální fázi nebezpečnější, což se nakonec projevilo i gólově.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Radim Chmelíček, trenér Žďáru: S utkáním nemohu být spokojen. Prospali jsme úvody obou poločasů a pak nám dělalo obrovské problémy se dostat zpět do hry. V prvním jsme to ještě zvládli, ve druhém poločase už ne. Soupeř tak byl lepší a vyhrál zaslouženě.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - P. Novotný [-] , M. Najman [-] (86. P. Klimeš [-] ) , P. Pátek [-] , R. Kolouch [-] (83. M. Slavík [-] ) , L. Mrázek [-] , P. Čalkovský [-] , M. Kysilko [-] , K. Štukhejl [-] , J. Fikar [-] (90. D. Dvořák [-] ) , R. Michalec [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - M. Veselý [-] , T. Ločárek [-] (85. Z. Peňáz [-] ) , J. Mašek [-] , L. Jurnečka [-] (77. J. Motyčka [-] ) , L. Trojánek [-] (59. R. Kunstmüller [-] ) , A. Chmelíček [-] , J. Nedvěd [-] , R. Turek [-] , M. Vomela [-] , O. Berky [-]

ŽK: 61. J. Fikar , 90. P. Klimeš - 43. O. Berky , 59. J. Mašek , 68. T. Ločárek .
Hráči zápasu: L. Mrázek , R. Kolouch - M. Vomela .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 350. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - LÍKAŘ Petr, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.