1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov si poradil i se Starou Říší


Branky


0

Přerov se hubenou výhrou dostal do vedení v divizi. Jediný gól dal Ondřej Václavíček z penalty, která hodně zvedla žluč na straně hráčů Staré Říše. Brankář Přerova Dominik Neoral vychytal už čtvrtou nulu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měla mírně navrch Stará Říše. Domácí vstoupili do zápasu s hodně defenzivní taktikou a tak se to dalo čekat. Dva brejky domácím vyšly, ale góly z toho nebyly. Gól padl až z penalty ve 35. minutě. Penalta byla dle domácích nařízena za podražení Zaorala, dle hostů hráč upadl sám. Ve druhém poločase Stará Říše ještě přitlačila, ale gól dát nedokázala. Nejblíže ke vstřelení gólu byl Konate, který po volném přímém kopu trefil hlavou tyč. Standartní situace byly tentokrát hlavní zbraní Staré Říše, jinak se do šancí nedokázala proti obranému valu obětavých domácích dostat. Domácí odpověděli nastřeleným břevnem, taktéž po standartní situaci.



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
Petar Alesijevič: Veděli jsme, že k nám přijíždí mužstvo, které má momentálně výbornou formu a proto cesta k úspěchu vede pouze přes bojovný a agresivní výkon. Hráče jsem chystal na využívání brejkových situací z kvalitně zabezpečené defenzívy. Musím uznat, že dnešní vítězství je vítězství vůle a odhodlání všech bojovníků na hřišti.




Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
D. Neoral [-] - L. Koláček [-] , M. Zimčík [-] , D. Hrabal [-] , P. Bogdaň [-] - O. Kyselák [-] , O. Václavíček [-] , M. Koutný [-] (14. T. Kytlica [-] ) , L. Zaoral [-] - T. Blažkovský [-] (67. R. Kopecký [-] ) - D. Pavelka [-] (77. R. Hýbner [-] )

FSC Stará Říše
K. Neuman [-] - M. Kadlec [-] - I. Rygl [-] (83. M. Petráš [-] ) , V. Vácha [-] (75. R. Pokorný [-] ) , J. Göth [-] , M. Brnický [-] , M. Pokorný [-] , A. Konate [-] , Z. Tichánek [-] , P. Příborský [-] , P. Heide [-]

Hráči zápasu: P. Bogdaň - M. Kadlec .
Místo: Viktorie Přerov. Počet diváků: 152. Rozhodčí: Vejtasa Simon - SOUKAL Bedřich, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.