J. Holub 49.
D. Kavka 53. (p.)
R. Víšek 67. (vl.)
3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve druhém poločase přejela Polná Hodonín


Branky


49. J. Holub , 53. D. Kavka (p.) , 67. R. Víšek (vl.) - 45. L. Pavlačka
0

 Na polenskou pouť přijel do Polné k zápasu Hodonín. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal a na jeho konci dal gól po rychlé akci Pavlačka. Polná však předvedla ve druhém poločase dokonalý obrat a zaslouženě vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polná začala vlažně, Hodonín šel do vedení

Domácí v pouťovém zápase začali proti favoritovi soutěže opatrně. Hosté od prvních minut hráli útočně , ale se střelami  Polácha a Rešky si Skočdopole poradil. Domácí  se začali do šancí dostávat k ohrožení branky Hodonína až v druhé desetiminutovce. Ve 12. minutěnahrával Urbánek kolmo na Holuba, ten nahrál skrz vápno, ale jeho přihrávku naslepo do vápna nikdo nezakončil. V 17. minutě chyboval Polách ve středu hřiště, do brejku se dostal Válek a Urbánek, ale druhý jmenovaný střílel těsně vedle. Několik dalších náznaků šancí na obou stranách k ničemu nevedlo a tak se skóre měnilo až v poslední minutě prvního poločasu. Polná ztratila na půlce soupeře míč, přišel brejk hostů, Hesek vysunul Pavlačku a ten se nemýlil  0:1 .

Polná zápas otočila

  Hned po změně stran přišel vyrovnávací gól. Ve 49. minutě si na kolmou dlouhou přihrávku Fadrného naběhl Kavka, posunul míč na Urbánka, jehož centr na zadní tyč, proměnil ve vyrovnání  hlavou Holub. Hodonín zažil pětiminutovku hrůzy. V 53. minutě Kavka kolmou přihrávkou vysunul Bambulu, kterého ve vápně fauloval Šefčík a byla penalta. Tu Kavka bezpečně proměnil. Hodonín se mohl dostat to zápasu v 64. minutě, když Polách dostal kolmou přihrávku, dobře zakončil, ale Skočdopole se štěstím vykopl. V 67. minutě bylo rozhodnuto. Střídající Kubec dlouhou přesnou přihrávkou vysunul po levé straně Bendu a jeho prudký centr před branku si srazil Maršálek do vlastní branky 3:1. Hráči Hodonína znervózněli, kazili přihrávky, a závěrečný tlak tak nepřišel. V 91. minutě se do šance dostal ještě Klíma, ale nedal. I tak však slaví Polná výhru.


Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
František Komňacký, trenér Hodonína: Zápas se hodně podobal tomu ve Ždírci, kde jsme taky v prvním poločase hráli lépe a disciplinovaněji než po přestávce. Domácí jsme nepouštěli do tlaku ani šancí. Domácí prohrávali, a tak museli hrát dopředu. Hráči Polné zvýšili úsilí, my jsme jim však vlastními chybami k brankám dopomohli.Polná předtím pohrála doma s Bystřicí, takže na jejich hráčích byla vidět velká vůle a chuť poslední nevydařený výsledem napravit. Určitě to byl tým, který bude hrát v horní polovině tabulky.



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - J. Fadrný [-] , Z. Kučera [-] , Š. Bambula [-] , R. Caha [-] , P. Pražák [-] - J. Urbánek [-] (91. J. Klíma [-] ) , D. Kavka [-] (83. J. Urbánek [-] ) , J. Holub [-] (65. J. Kubec [-] ) - T. Válek [-] , P. Benda [-]

FK Hodonín
T. Kokeš [-] - R. Víšek [-] , H. Maršálek [-] , T. Novotný [-] , I. Šefčík [-] - Z. Šturma [-] , T. Reška [-] (81. T. Petrucha [-] ) , J. Hesek [-] , T. Polách [-] - M. Švrček [-] , L. Pavlačka [-] -

ŽK: 90. J. Urbánek - 51. M. Švrček , 52. I. Šefčík .
Hráči zápasu: P. Pražák , D. Kavka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 305. Rozhodčí: Mikula Petr - TOMANEC Josef, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.