Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola: Pelhřimov vyhrál v Rosicích


Branky


0

Výsledky Rosic jsou jako na houpačce. Po čtyřech kolech dotáhly Rosice čelo tabulky a vypadalo to, že se tam budou držet. Po dvou domácích zápasech to je však jinak. V tomto kole podlehly Rosice Pelhřimovu, i když měly utkání pěkně rozehrané. Ze dvou domácích utkání v jednom týdnu tak nezískaly ani bod a z celkových letošních 4 domácích zápasů získaly pouze 4 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rosice nedokázali převahu zúročit gólově

Do utkání vstoupil Slovan bojovně a předváděl pěknou kombinační hru. Již v 10. minutě po kombinaci středem šel míč od Havláska na Malatu, od něj doprava na Rybníčka, který našel v malém vápně nabíhajícího Přichystala a ten otevřel skóre utkání. Ve 13. minutě po vysokém míči z vlastní poloviny postupovali na jednoho obránce hostí Chlup s Malatou. Chlup vzal zakončení na sebe, místo přihrávky Malatovi zvolil střelu z hranice vápna, míč však minul pravou tyč branky. V 17. minutě odcentroval od pravé čáry na hranici malého vápna ve vápně hostů Drbal, míč z hlavy Přichystala však směřoval přímo do rukou brankáře Čermáka. Hosté se dostali pouze k několika málo nebezpečným střelám z prostoru okolo vápna domácích. Jenže Rosice převahu nevyužily a naopak gól dostaly.Ve 25. minutě přišla chyba v obraně a vyrovnání. Huška špatně zpracoval na polovině hřiště míč, prohrál souboj s dotírajícím Obrancem, ten postupoval sám na Zádrapu v domácí brance a po kličce brankáři prostřelil vrátivšího se Hušku.

Ve druhém poločase Pelhřimov lepší

Utkání rozhodla další chyba domácích hned v úvodu 2. poločasu. Huška u pravé tyče vlastní branky váhal s odkopem míče až o něj přišel a Niederle střelou pod břevno otočil stav utkání na stranu Pelhřimova. To domácí dokonale opařilo a do zápasu se už nedostali. V následujícíh 5-ti minutách hosté ještě dvakrát nebezpečně vystřelili z hranice vápna, ale gól nedali. V 61. minutě po ztrátě míče domácími na polovině hřiště se protlačil přes Selingera do vápna Slovanu Obranec a přesnou křížnou střelou do zadního horního rohu branky vstřelil svůj druhý gól. Hosté byli po celý druhý poločas nebezpečnější a domácí hráče nepustili do žádné střelecké šance. Ti ke změně stavu nevyužili ani přesilovku v závěrečné čtvrthodidně zápasu, když byl v 74. minutě po druhé žluté kartě vyloučen hostující Bartoň. Oproti tomu v 79. minutě dovolili domácí ve svém vápně dvakrát po sobě nebezpečně vystřelit Krtkovi. Skóre se však neměnilo.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Vítámvás [-] , J. Huška [-] , P. Drbal [-] (58. D. Moučka [-] ) , T. Selinger [-] - J. Havlásek [-] , D. Lang [-] (68. J. Pecha [-] ) , T. Chlup [-] (73. R. Fojtík [-] ) , Š. Rybníček [-] - P. Malata [-] , O. Přichystal [-]

FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - M. Naniáš [-] , D. Čížek [-] , O. Sládok [-] - D. Poul [-] , F. Bartoň [-] , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] , J. Kmoch [-] (87. J. Chadim [-] ) - T. Obranec [-] (77. V. Poul [-] ) , D. Krtek [-] (90. J. Duchan [-] )

ŽK: 31. M. Niederle , 48. F. Bartoň . ČK: 74. F. Bartoň .
Hráči zápasu: D. Čížek , T. Obranec .
Místo: Rosice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Buček Vítězslav - MOŽÍŠ Dušan, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.