2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina opět vyhrála a už je druhá


Branky


0

Vrchovina potvrdila body z venku a poměrně v klidu porazila Uherský Brod. Ukazuje tak, jak se dá popasovat s odchody několika hráčů základní sestavy. Už několikátý rok okupuje čelo sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převahu zužitkovala Vrchovina jedním gólem

V N.Městě se hrál klidný zápas za stálého nárazového větru. Počáteční oťukávání ukončil domácí R. Sodomka, který ve 13. minutě otevřel skóre parádní trefou z 24 metrů pod břevno, když loboval hostujícího brankáře - 1:0. Domácí měli do této doby převahu a ani po gólu se nic nezměnilo. Hrálo se na polovibě hostů, domácí byli aktivní hlavně ve středu hřiště. Další akce gólové akce již nepřišly, občas se podařil jen nějaký náznak. Hosté mohli po rychlém brejku v poslední minutě vyrovnat, ale přečíslení 4 na 3 zakončil Šálek těsně vedle.

   

Ve druhém poločase si Vrchovina zápas pohlídala

Druhá půle opět začala lépe pro domácí, kteří v 52. minutě Mazlem zvýšili na rozdíl dvou branek. Jemu do samostaného úniku nahrál Komínek, který se vyhnul dvěma obráncům a přes třetího nahrával. S přibývajícím časem byla znát na obou týmech únava po náročném anglickém týdnu. V 73. minutě hosté z rohu zahrozili Indrou, ale ten hlavou míč poslal vedle. V 80. minutě se v tutovce objevil střídající Žák, ale gólman výborně zasáhl.



Ohlasy k zápasu



ČSK Uherský Brod
František Ondrůšek, trenér Uherského Brodu: Zklamali jsme, nepředvedli jsme vůbec dobrý výkon, domácí vyhráli naprosto zaslouženě. My jsme nezopakovali předchozí povedená představení, tentokrát nám chybělo úplně všechno, nejvíce srdíčko.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
J. Vítek [-] - T. Dvořáček [-] , M. Drdla [-] , O. Košík [-] , O. Šandera [-] - M. Mazel [-] (75. R. Blažíček [-] ) , P. Sodomka [-] , L. Michal [-] , L. Komínek [-] (85. J. Skryja [-] ) , R. Sodomka [-] - P. Smetana [-] (57. M. Žák [-] ) -

ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - J. Michalec [-] (66. L. Jaroněk [-] ) , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] , F. Hruboš [-] , M. Pochylý [-] , V. Dolina [-] (46. M. Kúdela [-] ) , O. Večeřa [-] (66. D. Sedláček [-] ) , R. David [-] , B. Šálek [-] , M. David [-]

ŽK: 76. F. Hruboš .
Hráči zápasu: L. Komínek - B. Šálek .
Místo: N. Město na M.. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Švehla Marek - HLUBINKA Jakub, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.