2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstávají v Brodě


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blanenská série bez porážky skončila

V rámci 9. kola se fotbalisté Blanska představili na půdě Uherského Brodu. Na Orelský stadion přicestovali svěřenci trenéra Kuglera bez zraněného Jukla a nemocného Kuglera mladšího. Domácí v minulém kole utržili debakl v Kozlovicích 4:1 a měli tak velkou motivaci tento výsledek odčinit v domácím prostředí. Blansko zase chtělo navléci další korálek na své šňůře neporazitelnosti, která čítala již 7 utkání. 

Jako první se osmělili domácí. Po Večeřově vysunutí pronikl do šestnáctky M. Pochylý, ale jeho přihrávka na nabíhajícího Michalce byla nepřesná. Poté následovala série tří rohových kopu, které však pro Juranovu branku nebezpečí neznamenaly. Ve 14. min. vystihl Ullmann nepřesnou rozehrávku Brodských, po úniku a spolupráci se Švancarou prošel až do pokutového území, kde udělil kličku i brankáři Kohoutkovi, jeho střela z ostrého úhlu orazítkovala pravou tyč. 

V 17. min. nadělala Juranovy i díky nerovnému terénu a místy silnějšímu větru hodně starostí malá domů Müllera, míč nakonec získali domácí, Večeřa však z hranice vápna pálil nad. Ve 21. min. po standardce Brodu a Juranově dlouhém výkopu udržel míč i proti dvojici protihráčů Švancara, po jeho zpětné přihrávce pálil z jedné Trtílek, Kohoutek pokus blanenského forvarda pokryl. 
Ve 26. min. se po akci M. Pochylého ocitl v gólové příležitosti Michalec, kterému však míč v rozhodujícím okamžiku uskočil a nakonec ho o střelecký pokus připravil obránce Gromský. Ve 32. zahrozili domácí po standardní situaci. Centr téměř z poloviny hřiště přiklepl kapitán M. David ve vápně hlavou Hrubošovi, jenž v pádu stejnou částí těla mířil obloučkem do břevna. 


Druhý poločas načal útočným výpadem zkušený P. Švancara, jehož za cenu žluté karty fauloval Vrága. K exekuci následného trestného kopu z 18 metrů se postavil Trtílek, jehož technickou střelu zastavilo břevno. V 63. min. se 185 přítomných diváků dočkalo úvodní branky utkání, která padla do hostující sítě. Rohový kop Šálka v houštině těl trefil hlavu kapitána MARKA DAVIDA a míč skončil u levé tyče Juranovy svatyně - 1:0
Okamžitě po rozehrání si míč vzal P. Švancara, prošel s ním bravurně celou polovinou hřiště až do pokutového území, kde si jej posunul podél brankové čáry a po jeho zpětné přihrávce rozvlnil síť nekompromisní střelou Jan Nečas. Bohužel pro hosty pomezní AR1 odmával údajný aut při Švancarově sólovém postupu a na jeho pokyn tak hlavní rozhodčí branku neuznal. Zkušený forvard nesl toto rozhodnutí velmi nelibě, za protesty uviděl žlutou kartu a celou situaci doplnil výmluvným komentářem směrem k domácímu kouči Ondrůškovi: „Přísahám ti na smrt děcek, že nebyl aut“. 
Do té doby bezproblémově řízené utkání, férově vedené ze strany obou mužstvem nabralo zcela jiný rozměr. Korunu všemu pak nasadil pro změnu pomezní AR2, který v 69. min. po přihrávce M. Pochylého zcela nepochopitelně nesignalizoval ofsajd střídajícího LUKÁŠE JAROŇKA, který svůj sólový postup na Jurana zakončil brankou - 2:0. Této situaci se trpce zasmáli někteří domácí příznivci, stojící přímo na ofsajdové linii s konstatováním, že jejich mužstvo docílilo neregulérní branky. 
V rozháraném závěru utkání ještě neproměnil v 77. min. samostatnou akci V. Dolina a na druhé straně v 84. min. domácí obrana tentokrát průnik Švancary do šestnáctky uhasila za cenu rohového kopu. Blansko tak po závěrečném hvizdu poprvé po sedmi utkáních vyšlo bodově naprázdno. Způsob, jakým k druhé porážce v sezóně došlo, však zůstává při nejmenším rozporuplný a diskutabilní.



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Michal Kugler, trenér hostů: „Byl to zápas o prvním gólu. My jsme v prvním poločase hráli vysoko, domácí spoléhali spíše na brejky nebo standardní situace. Určitě jsme mohli vstřelit branku, ale soupeř také. Druhý poločas zahájili domácí lépe než my. Dostali jsme hloupý první gól, potom jsme přeskupili řady. Druhý gól padl z ofsajdu. My jsme navíc po první inkasované brance dali po akci Švancary regulérní gól, který ani nevím, proč rozhodčí neuznal. Určitě je potřeba se ještě podívat na záznam. Pokud tomu tak nebylo, tak jsou u mě rozhodčí borci, protože podle mě nás dvakrát výrazně poškodili.“



Sestavy


ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - M. Kúdela [-] , R. David [-] , B. Šálek [-] , M. David [-] , J. Michalec [-] (31. V. Dolina [-] ) , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] , F. Hruboš [-] (59. L. Jaroněk [-] ) , M. Pochylý [-] , O. Večeřa [-] (87. D. Sedláček [-] )

FK Blansko
D. Juran [-] - D. Müller [-] , J. Šplíchal [-] , P. Gromský [-] - J. Nečas [-] , P. Šíp [-] , P. Fousek [-] - J. Trtílek [-] , P. Švancara [-] , T. Jarůšek [-] (77. M. Chlad [-] ) , O. Ullmann [-] (65. R. Buchta [-] )

ŽK: 35. B. Šálek , 51. M. Vrága , 86. M. Pochylý - 44. J. Šplíchal , 64. P. Švancara .
Místo: Orelský st.. Počet diváků: 185. Rozhodčí: Soukal Bedřich - PODANÝ Marek, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.