1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice body doma neztrácí


Branky


0

Bojovné utkání s minimem šancí na obou stranách bylo k vidění v sobotu v Tasovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase stojí za zmínku snad jen nebezpečná střela Paula, která skončila těsně nad Zádrapovou brankou a přímý kop Horáčka, který výborným zákrokem zneškodnil rosický brankář. Slovan si vytvořil vážnější příležitost až na konci první půle, kdy Drbal po rohu orazítkoval břevno domácí branky.

Podobná situace se opakovala i na začátku druhého poločasu, kdy břevno Pavlivovy branky orazítkoval pro změnu Huška. Branková konstrukce pomohla po hodině hry i rosickým, když zblokovaná střela jednoho z domácích hráčů skončila na tyči. Když už to vypadalo, že utkání skončí spravedlivou dělbou bodů, využil v 82. minutě zaváhání v obraně Slovanu Paul a z hranice šestnáctky rozhodl nechytatelnou střelou pod břevno o výhře Tasovic – 1:0.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
V. Pavliv [-] - L. Hrazdílek [-] , Z. Mička [-] , R. Švarc [-] , R. Lašák [-] - K. Veselý [-] , V. Bula [-] (46. M. Konrád [-] ) , R. Hrobař [-] , P. Horáček [-] (86. M. Blahoudek [-] ) - P. Kirschner [-] , M. Paul [-] (92. J. Čermák [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - Š. Rybníček [-] (58. D. Moučka [-] ) , T. Chlup [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] , D. Lang [-] (87. D. Hibš [-] ) , O. Makiš [-] (76. T. Krejčí [-] ) , J. Huška [-] , D. Dvořák [-] , J. Vítámvás [-]

ŽK: 62. L. Hrazdílek , 68. Z. Mička , 82. M. Paul , 85. P. Kirschner - 42. D. Dvořák , 68. P. Malata , 83. J. Huška .
Místo: Tráva. Počet diváků: 185. Rozhodčí: Křenek Tomáš - KRÁL Lukáš, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.