3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko doma jasně zvítězilo


Branky


0

U mužstva z Vysočiny se objevil trenér Nedvěd, který byl klubem v minulosti již dříve angažován při záchranářské pomoci, ovšem proti těžkému Blansku impuls nepřinesl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku vstřelili domácí po nákopu Šplíchala, když Fousek pálil přesně k pravé tyči. Na druhé brance měl lví podíl Petr Švancara, když předložil míč Trtílkovi a ten nadvakrát překonal brankáře.

Třetí branka byla v jasné režii Švancary, který si počínal mazácky a pohrál si jak se samotnou obranou hostů, tak i s brankářem a završil tak utkání na 3:0.



Sestavy


FK Blansko
D. Juran [-] - P. Šíp [-] (86. T. Jarůšek [-] ) , J. Šplíchal [-] , D. Müller [-] , F. Blažek [-] - M. Kugler [-] (82. O. Ullmann [-] ) , P. Gromský [-] , J. Kratochvíl [-] (71. J. Nečas [-] ) , P. Fousek [-] - J. Trtílek [-] , P. Švancara [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - M. Vomela [-] , M. Veselý [-] , V. Frieb [-] , T. Ločárek [-] (66. J. Motyčka [-] ) , J. Bureš [-] , L. Jurnečka [-] (55. L. Trojánek [-] ) , M. Filippi [-] , J. Nedvěd [-] , R. Turek [-] , R. Kunstmüller [-]

ŽK: 42. P. Švancara , 51. P. Šíp - 58. J. Nedvěd , 61. R. Turek .
Místo: FK Blansko, Údolní 10 - tráva. Počet diváků: 245. Rozhodčí: Polák Jiří - LÍKAŘ Petr, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.