4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2015 17:00

15.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše potvrzuje roli jednoho z favoritů soutěže


Branky


0

Stará Říše dala doma opět několik gólů, přičemž žádný nedostala. Asi málo kdo čekal, že Pelhřimov uspěje proti posílené Staré Říši tak jako na jaře v prvním kole. To se potvrdilo. Výsledek je jednoznačný a to měla Stará Říše několik dalších šancí na zvýšení skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Říše měla výborný vstup do utkání

Hned zkraje zápsu trefil Rygl  po centru Brnického míč z voleje přesně k tyči – 1:0. Druhý gól přišel o chvilku později. Tichánkův roh nastřelil Pokorný do brankáře, od kterého se míč odrazil ke Kadlecovi, který ho dorážel do prázdné. Rychlé vedení domácí trochu uspalo, ale otřesenému Pelhřimovu i tak nedovolili dostat se do žádné slibné šance.

 

Ve druhém poločase soupeře dorazila

A podobné to bylo i ve druhém poločase. Hosté jen přetěžce hledali recept na obranu Staré Říše, která hrála navíc velm idobře i dopředu. |Třetí branka padla v 55. minutě, když unikl Göth, nacentroval přesně na hlavu Konateho, který se hlavou nemýlil. Po pár minutách našel Tichánkův pas Michala Pokorného, který zvýšil na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Luděk Kováčik, trenér Staré Říše: Měli jsme několik dalších šancí dotáhnout do konce, rozdíl ve skóre by pak byl větší. Z naší strany to byl opravdu dobrý zápas a skóre odpovídá předvedené hře. Pochválit musím všechny.




Sestavy


FSC Stará Říše
R. Břinek [-] - I. Rygl [-] (68. R. Pokorný [-] ) , J. Göth [-] , M. Brnický [-] , M. Pokorný [-] (77. M. Petráš [-] ) , A. Konate [-] (58. V. Vácha [-] ) , Z. Tichánek [-] , M. Merhaut [-] , P. Příborský [-] , P. Heide [-] , M. Kadlec [-]

FK Maraton Pelhřimov
M. Dvořák [-] - D. Čížek [-] , M. Naniáš [-] , O. Sládok [-] - D. Poul [-] (60. J. Duchan [-] ) , F. Bartoň [-] , V. Poul [-] (67. J. Chadim [-] ) , J. Homolka [-] (73. M. Hložek [-] ) , M. Niederle [-] , J. Kmoch [-] - T. Obranec [-] -

ŽK: 78. M. Brnický - 22. D. Poul , 47. M. Naniáš , 54. O. Sládok , 80. J. Duchan .
Hráči zápasu: M. Brnický , J. Göth .
Místo: Předín. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Mayer Jan - HLUBINKA Jakub, KOZUBÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.