1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2015 17:00

15.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerovské derby přilákalo rekordní návštěvu


Branky


0

Krásnou návštěvu 800 diváků zažil přerovský stadion v předehrávce 15. kola. Hrálo se městské derby mezi Přerovem a Kozlovicemi. Rekordní návštěva sice viděla jen jeden gól, ale zato osm žlutých a tři červené karty.  Prostě derby se vším všudy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozlovicím se pasivita nevyplatila

Oba týmy začaly opatrně,první šanci měli Kozlovice když Kaďorek naservíroval z pravé strany míč posile Kozlovic Žůrkovi, který však mířil vysoko nad Neoralovu svatyni. Ani pokus domácího kapitána Václavíčka si prostor v brance nenašel. Aktivita však brzy přešla na kopačky Přerova a s ní přišly i šance. Pavelka zpoza šestnáctky zakroutil střelu, která se odrazila od břevna k Hrušákovi, jehož dorážka hlavou gólem neskončila. Šest minut před poločasovým hvizdem přišel rozhodující okamžik. Balon se dostal na levé straně do vápna Kozlovic, Blažkovský sklepl na prsou míč právě Hrušákovi a ten spíše technickou než razantní střelou na zadní tyč skóroval. Kozlovice se do šance nedostali, hráli hodně pasivně.

    

Sice bez gólů, ale zato s třemi červenými

Druhé dějství už nebylo z pohledu diváka tak záživné, šance vymizely. Nelze říci, že se nic nedělo. V 65. minutě musel ze hřiště pro zranění, ve vynikající formě hrající, přerovský Koutný, za kterého nastoupil hrdina souboje s Pelhřimovem mladík Kytlica. Ten poznal, co v praxi znamená pořekadlo "všechna  sláva, polní tráva". Nejprve dostal žlutou kartu, že pod bílými trenýrkami skrýval podvlékací černé termokalhoty a poté uviděl druhou žlutou a červenou za podržení soupeře.To vše trvalo i s příchodem na hřiště čtyři minuty. V 69. minutě se také dostal do vyložené šance Hrušák, ale nedal. Přerov poslal na hřiště defenzivního Kyseláka s cílem ubránit výsledek. Domácí zdržovali jak se dalo, což Kozlovice konsternovalo a jejich hráči to neunesli. V 79. minutě Tomčík bez možnosti hrát míč podrazil právě Hrušáka a rozhodčí Priesol mu ihned dal červenou kartu. Síly se tedy vyrovnaly, ale konec s vylučování hráčů nenastal. Hostující Střelec si z první půle přinesl žlutou kartu za faul na brankáře Neorala a devět minut před koncem zápasu za faul viděl kartu stejné barvy a následně červenou. Zbývalo 10 minut do konce utkání a Přerov si výsledek v klidu pohlídal.



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
Petar Aleksijevič, trenér Přerova: Dnes jsme hráli se soupeřem, který se snažil hrát na brejky, a my jsme to dobře věděli. Dobývali jsme jej, od začátku jsme se snažili hrát. Druhý poločas hodně ovlivnila vyloučení a fotbal už nebyl tak pohledný. Já jsem ale spokojený a chci všem poděkovat. Hlavně fanouškům, kteří přišli a udělali skvělou kulisu. Před takovou návštěvou se skvěle hraje. Budu jen rád, když si diváci najdou cestu na náš stadion i příště.

FK Kozlovice
Roman Matějka, trenér Kozlovic: V prvním poločase jsme zbytečně zalezli a čekali, co se bude dít. Soupeř nás přehrával ve středu pole. Pak už jsme se trošku zvedli, ale výsledek je 0:1.Štve mě prohra, ale ještě víc to, co se dál dělo. Myslím si, že Tomčík měl dostat žlutou kartu a ne hned červenou. Teď máme dvě červené karty a další hráč Galatka má těžké zranění kolene , tak nevím, jak poskládám pro příští kolo jedenáctku.



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
D. Neoral [-] - J. Bubeník [-] , L. Koláček [-] , D. Hrabal [-] , P. Bogdaň [-] - D. Pavelka [-] , O. Václavíček [-] , M. Koutný [-] (65. T. Kytlica [-] ) , T. Hrušák [-] , L. Zaoral [-] (84. R. Kopecký [-] ) - T. Blažkovský [-] (72. O. Kyselák [-] ) -

FK Kozlovice
P. Kadlec [-] - M. Dostál [-] , J. Tomčík [-] , D. Střelec [-] , L. Žůrek [-] (46. M. Axamit [-] ) , A. Galetka [-] (92. T. Petráš [-] ) , L. Kaďorek [-] , P. Sikora [-] (56. D. Hradil [-] ) , T. Heger [-] , M. Král [-] , R. Janoštík [-]

Hráči zápasu: T. Hrušák .
Místo: Viktorie Přerov. Počet diváků: 792. Rozhodčí: Priesol Daniel - BATÍK Tomáš, SLAMINKA Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.