1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2015 17:00

15.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice během sedmi minut otočila zápas


Branky


0

Zhruba 150 diváků sledovalo zpočátku velmi opatrné utkání. Jako první se z gólu radovali domácí. Ti si ale také ve druhém poločase vybrali slabší sedmiminutovku, kterou Bystřice dokázala využít a otočila zápas ve svůj prospěch. Velkou zásluhu na tom měl Filip Adamec, který byl u zárodku obou gólů hostů. Bystřice si tak v této sezóně připsala druhé vítězství z venkovní půdy, ale také druhé vítězství celkově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek

Začátek zápasu byl z obou stran velmi opatrný, týmy hrály ze zajištěných obran, a tak nebylo k vidění ani mnoho šancí. Do té první nadějné se dostali hosté, kdy se v 18. minutě v brejku ocitl Prášil, ale Skočdopole skvěle vyběhl a jeho pokus vyrazil. Ve 25. minutě se do brejku dostal opět Prášil, ale ani tuto šanci nevyužil. A tak ve 27. minutě zaúřadovali domácí. Kavka poslal krásný centr do vápna, kde nejvýše vyskočil Válek a nebyl pro něj žádný problém uklidit míč do sítě - 1:0. Hosté se snažili odpovědět ve 33. minutě. Po dobře zahrném přímém kopu se před Skočdopolem objevil úplně sám Vícha, ale hlavičkoval pouze do náruče domácího brankáře. Ve 41. minutě vyslal nebezpečnou střelu zpoza vápna Svoboda, ale i s tímto pokusem si Skočdopole poradil. V závěru poločasu se do brejku dostal ještě domácí Holub, ale brankáře se mu prostřelit nepodařilo. A tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Zasloužený obrat

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy útočně, ale řada nepřesností na obouch stranách zavinila, že jsme se mnoha velkých šancí nedočkali. Ty přišly až v 70. minutě a hned z toho byl gól. Po chybě domácích ve středu hřiště se do brejku po pravé straně dostal Filip Adamec. Jeho střelu ještě domácí brankář vyrazil, ale pro dobíhajícího Zbytovského bylo už jednoduché dorazit míč do brány - 1:1. Tímto gólem začala pro Polnou smutná sedmiminutovka. V 74. totiž Trávníček skvěle vychytal domácího Urbánka. A aby toho nebylo málo, tak pořekadlo: ,,Nedáš, dostaneš!" vzalo za své a v 77. minutě to bylo už 1:2. Do brejku po pravé straně se opět dostal Adamec, který nahrál volnému Prášilovi a ten se nemýlil. V 85. minutě mohli domácí srovnat, kdy se Fadrný ocitl ve vápně, ale ze slibné šance přestřelil. V 88. minutě našel Kavka krásnou kolmou přihrávkou Urbánka, který ještě přihrával do vápna. Tam se však k jeho přihravce nikdo nedostal. Závěr zápasu si Bystřice pohlídala a po konečném hvizdu mohla slavit zasloužené vítězství na půdě soupeře.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Vladimír Hekerle - trenér Polné: Co k tomu říct. Přestože to první půlku nebylo dobré, vedli jsme 1:0 a nakonec jsme ji i vyhráli. Druhá půle už byla ale v režii Bystřice, která nakonec zápas otočila.

SK Bystřice nad Pernštejnem
Martin Maša - trenér Bystřice nad Pernštejnem: Odehráli jsme výborný zápas. Už v první půli se nám podařilo vypracovat si 3 - 4 vyložené šance, jen se nám je bohužel nepodařilo proměnit a bohužel jsme inkasovali. Do druhého poločasu jsme ale nastoupili stejně, jako do toho prvního a nakonec se k nám to štěstíčko přiklonilo a nám se podařilo zápas otočit.



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - J. Fadrný [-] , Z. Kučera [-] , R. Caha [-] - J. Urbánek [-] , J. Klíma [-] (78. V. Haala [-] ) , D. Kavka [-] , J. Holub [-] (61. M. Lovětínský [-] ) - P. Benda [-] , T. Válek [-] - Š. Bambula [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
P. Trávníček [-] - O. Vícha [-] , V. Mitáš [-] , M. Šponar [-] - F. Adamec [-] , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] (88. D. Čech [-] ) , L. Zbytovský [-] - M. Prášil [-] (91. O. Veselý [-] ) - M. Svoboda [-] , J. Chocholáč [-]

ŽK: 47. J. Fadrný .
Hráči zápasu: F. Adamec , M. Prášil .
Místo: Tráva. Počet diváků: 154. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - DOHNÁLEK Jan, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.