Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov opět zklamala koncovka


Branky


18

Jimramov opět zklamala koncovka a Velká Losenice si odvezla tři body 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V 11.kole okresní soutěže domácí pokračovali ve scénáři utkání z minulých kol. Od začátku utkání měli výraznou převahu dobře kombinovali a vytvářeli si celou řadu brankových příležitostí. Ale koncovka byla stejná jako po celý podzim, tedy nulová. Ve 29.minutě zatáhl míč do vápna Dvořák při kličce byl podražen a nařízenou penaltu bezpečně proměnil brankář Hlaváč. O dvě minuty později se situace opakovala na druhé straně, domácí faulovali a Kamarád pokutový kop s jistotou proměnil. Po vyrovnání domácí na chvíli vypadli z role, ale v závěru poločasu znovu hosty zatlačili, měli dvě dobré příležitosti skórovat, ale opět to byl zmar.

Velká Losenice dvakrát skórovala

Ve druhém poločase již byla hra vyrovnaná, hosté byli lepší na míči a daleko důraznější v osobních soubojích. Rozhodnutí přišlo v 65.minutě, kdy domácí po rohovém kopu nechali zcela volného hostujícího kapitána Neubauera a ten tvrdou hlavičkou nedal Hlaváčovi šanci 1 : 2. Poté přišla již tradiční křeč domácích, nepřesné přihrávky, špatné řešení jednoduchých situací, ale přesto přišly dvě čisté šance – sami na brankáře – ale výsledek nula. V závěru utkání hráli domácí vabank a po pěkné kombinaci hostí se z vápna k pravé tyči přesně trefil Ondřej Augustin a tak hosté zaslouženě zvítězili, protože i ve třetí třídě se fotbal hraje na góly, ne na šance, tak snad příště se domácím zadaří.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Toša sice po zápase neobjevil ameriku, ale má pravdu, pokud nezačneme dávat góly, vyhrávat nezačneme. Jen ve druhé půli jsem třikrát prakticky sami na kasu a vlastně jsme ani nevystřelili na bránu. Přitom právě tyhle nájezdy jsme v pátek trénovali snad půlhodiny a padal jeden gól za druhým...Pak klasika gól z rohu, kdy necháme nerušeně soupeře zatlouct balon pod břevno a třetí gól do otevřený obrany a šmitec. Už je na nás deka, ale sami jsme se do sraček dostali, sami se z nich musíme vyhrabat. Je na nás starších abysme mlaďochy podrželi a pomohli jim. Plán zní jasně, v posledních třech kolech 7 bodů a bude fajn(smích)...Vím, že politika do sportu nepatří, ale gratuluji komančům, ke včerejšímu volebnímu výsledku, jen kuwa nemuselo trvat 30 let(smích) Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - V. Peňáz [-] , P. Sedlák [-] , P. Borovský [-] , P. Sedlák [-] , Z. Novotný [-] - M. Dvořák [-] , M. Čupr [-] , L. Bednář [-] - V. Peňáz [-] , J. Hubert [-] (46. T. Gregor [-] )

TJ Velká Losenice
M. Fišar [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] (70. O. Augustin [-] ) , D. Králíček [-] , R. Kasal [-] , D. Baránek [-] , P. Kamarád [-] , P. Zástěra [-] , P. Mach [-] , P. Pospíchal [-] , J. Augustin [-]

ŽK: 31. P. Borovský , 53. T. Gregor - 20. D. Králíček , 28. J. Augustin .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Tomáš Sýkora
Tip experta: remíza

Oběma týmům se v této sezóně moc nedaří, proto tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích