T. Plocek 78. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 10:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit zápasu si připsal tři body


Branky


78. T. Plocek (p.) - 13. P. Kolouch , 37. J. Krčál , 58. D. Kořínek
19

V tabulce vysoko postavená rezerva Měřína zavítala v prvním říjnovém kole na půdu doma neúspěšného béčka Křižanova, které zatím dokázalo bodovat pouze s Polničkou. Favorit zápasu byl tedy zřejmý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měřín vstřelil dvě branky

Měřínští od prvních minut nenechávali přítomné diváky na pochybách, pro kolik bodů si přijeli - první nebezpečnou střelu Robotky dokázal Homola vyrazit na roh, po Petrově chybné rozehrávce v 13. minutě ovšem stačil pouze na Kolouchovu první střelu zblízka, proti dorážce byl bezmocný. Následné minuty se odehrávaly povětšinou mezi vápny, byť byli hosté aktivnější, do vyložených šancí se nedostávali, domácí obrana pracovala poměrně spolehlivě. Slabší chvíli si vybrala až přibližně deset minut před koncem půle, kdy zejména kvůli nedostatečnému návratu domácí zálohy hostující kapitán Sýkora lehce "vymotal" tři protihráče, pro skórujícího Krčála byla prázdná brána neodmítnutelnou povinností ke vstřelení pojistky. To bylo pro domácí stimulem k přepnutí na vyšší rychlost, ve zbytku poločasu si vytvořili několik slibných náznaků šancí, k vážnějšímu zákroku ovšem Sysla nedonutili. Vzhledem k tomu, že gólem neskončila ani překrásná Petrova pumelice z 25 metrů, šlo se do šaten za stavu 0:2.

 

 

Hosté kontrolovali druhou půli

Úvod druhého dějství nebyl nijak rozdílný od převážné části první půle. Byť se domácím nedala upřít snaha, nebezpeční v ofenzivě nebyli. Ani hostující útoky nebyly nijak smrtící, definitivní rozhodnutí tak přišlo až po hodině hry, kdy mladík Kořínek trefil mezi značkou pokutového kopu a velkým vápnem nikým nehlídán přesně k pravé tyči, a zakončil tak povedenou akci hostů. Domácí se zmohli pouze na korekci v podobě Plockovy penalty. V závěru zápasu mohli hosté ještě po dvou samostatných průnicích dát výsledku nádech debaklu, Homola byl však proti a udržel skóre na konečných 1:3



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - D. Bajer [-] (46. M. Sklenář [-] ) , J. Mužátko [-] (60. M. Broža [-] ) , M. Petr [-] (46. M. Procházka [-] ) , J. Pavlík [-] , L. Burian [-] (77. M. Král [-] ) , J. Švejda [-] , M. Částek [-] , M. Burian [-] , T. Plocek [-] , M. Veselský [-] (60. B. Horníček [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - M. Matoušek [-] , D. Kořínek [-] , D. Horák [-] , F. Sysel [-] - D. Robotka [-] , J. Kolouch [-] , M. Sýkora [-] (65. J. Necid [-] ) , D. Vokurka [-] , P. Kolouch [-] - J. Krčál [-]

ŽK: 9. J. Mužátko , 14. T. Plocek , 24. L. Burian - 16. M. Sýkora , 16. M. Matoušek , 39. D. Vokurka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - DVOŘÁK Miloš, TRÁVNÍČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

V souboji dvou béček se urodí remíza 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů