2:1
(2:0)
78. P. Ryba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná porazila Ujčov a jde do vedení


Branky


21

Rožná porazila Ujčov a jde do vedení v tabulce třetí třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyžrálek vstřelil dvě branky

Za chladného počasí se hned od začátku pustili domácí do obrany hostí. Výsledkem úvodního tlaku byla branka Jiřího Vyžrálka v 15. minutě zápasu. Domácí nadále pokračovali v dobývání hostující branky a ve 27. minutě přidal svoji druhou branku Jiří Vyžrálek - 2:0. Další snaha o navýšení skóre skončila buď na brankáři hostů Františku Burešovi nebo na obranném valu Ujčova.Do šaten se tak šlo za vedení domácích 2:0.

Ujčov zdramatizoval utkání

Druhý poločas se snažili hosté o snižující branku, která ale dlouhou dobu nepřicházela. Domácím se také nedařilo odskočit o dvě branky a tak zápas byl dlouho otevřen. V 78. minutě se hostům přeci jen podařilo snížit účet zápasu Přemkem Rybou, ale to bylo vše co domácí obrana hostům dovolila. Po prohře Hamrů v Měříně jde tak Rožná na vedoucí příčku třetí třídy.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , P. Sýkora [-] , P. Navrátil [-] , F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] , R. Hájek [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] , R. Švestka [-] , P. Kunc [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - P. Ryba [-] , J. Nedoma [-] (45. R. Čuhel [-] ) , P. Rotkovský [-] (65. L. Dvořáček [-] ) , P. Němec [-] , P. Mitáš [-] , M. Dvořáček [-] , P. Mareš [-] , O. Jančík [-] , P. Mitáš [-] , J. Štourač [-]

ŽK: 76. R. Hájek - 40. P. Mitáš , 62. M. Dvořáček , 89. F. Bureš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2021 21:15
Bylo by dobrý říct, že od 60 minuty domácí nehráli nic a jen naší neschopností jsme nevyrovnali. Hlavní vedoucí pan Hanus by měl jít ze stříkačky pryč, to co on tam předváděl není normální a pro něj je možný už jen Jihlava, tam vás přijmou s radostí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jiří Kroupa
Tip experta: výhra domácích

Nečeká nás v neděli doma nic lehkého, Ujčov na nás umí zahrát. Ale asi by mě nepustili do kabiny, kdybych tipnul něco jiného než jedničku(smích). Doufám, že roli mírného favorita potvrdíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích