2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Pohledec


Branky


20

Derby vyhrál Pohledec, který zdolal ve druhé půli Jimramov 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Za příjemného, ale jinak chladného podzimního počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídaly útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážily, tak jak domácí gólman Ondřej Žák tak i hostující brankář Petr Nykodým žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházely oba týmy za stavu 0:0 do kabin  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měla rozhodnout až druhý poločas.

Domácí rozhodli ve druhé půli dvěmi brankami

Domácí po přestávce zatlačili hosty a výýsledkem byly dvě branky v síti Jimramova. Nejprve v 46. minutě poslal do vedení Michal Dostál, aby vedení domácích podtrhl v 59. minutě Tomáš Šolc. Domácí vedení ukolébalo a Zdeněk Novotný v 74. minutě snížil na 2:1.Hosté se v závěru sice snažili o vyrovnání, které se jim přes veškerou snahu nepodařilo. Tři body tak zůstaly v Pohledci.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Dnes není komu co vytknout. Odmakanej zápas od všech hráčů a myslím, že bod jsme si dneska zasloužili. Byla tam hluchá dvacetiminutovka na začátku druhé půle, kdy jsme obdrželi obě branky a domácí měli i další šance. Pak jsme ale znovu zabrali a vyrovnání viselo ve vzduchu, bohužel ale nakonec zase za nula. Každopádně se na takovém výkonu dá stavět i dále a body doufejme začnou naskakovat. Poděkování dnes patří i početné skupině našich fanoušků, kteří nás hnali za vyrovnáním a byli pověstným dvanáctým hráčem. Mrzí nás, že to nedopadlo...Věříme, že už je konečně potěšíme příští týden a zlomíme sérii proher. Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV



Sestavy


TJ Pohledec
O. Žák [-] - F. Karmazín [-] (87. V. Šaroun [-] ) , M. Dostál [-] (75. K. Hofta [-] ) , L. Jambor [-] , T. Šolc [-] , J. Vašík [-] (65. M. Šajner [-] ) , M. Fajmon [-] , L. Novotný [-] , P. Prchal [-] (46. F. Lhotský [-] ) , J. Pustina [-] , B. Puchýř [-] (87. J. Švanda [-] )

TJ Sokol Jimramov
P. Nykodým [-] - P. Borovský [-] , Z. Novotný [-] , V. Dostál [-] , P. Sedlák [-] - L. Bednář [-] , M. Dvořák [-] (61. R. Ondrůch [-] ) , V. Peňáz [-] , V. Peňáz [-] (80. P. Sedlák [-] ) - J. Hubert [-] , D. Ondrůch [-] (49. K. Šenkýř [-] )

ŽK: 25. L. Novotný - 27. Z. Novotný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - ŠVANDA Josef (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jiří Kroupa
Tip experta: výhra domácích

Jimramov má zajímavý mix hráčů starších a naopak velmi mladých. Umí zabojovat, ale myslím, že na zkušený mančaft z Pohledce tentokrát stačit nebudou. Takže jedna.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích