4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov překvapil Počítky a připsal si první výhru


Branky


17

Věchnov překvapil Počítky a po výhře 4:0 si připsal první vítězství v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov se dostal do vedení

Začátek zápasu se domácímu týmu skvělé povedl, když již v 12. minutě musel hostující gólman lovit míč za svými zády, když se dokázal zapsat do střelecké listiny David Kašuba - 1:0. Domácí diváci si jistě přáli a pevně doufali v další střelecké zásahy na domácí straně. Také hosté si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se neměnil. Gólmani obou týmů tak dokázali udržet čistá konta a tak se šlo do kabin jen za hubeného vedení domácích v poměru 1:0. Zápas byl tak do druhé půle zcela otevřen a diváci se tak mohli těšit co předvedou obě mužstva po pauze.

Věchnov přidal další tři branky

Druhý poločas začali domácí náporem ze kterého se jim povedlo dvakrát skórovat. Nejprve zvýšil v 58. minutě na dvougólový rozdíl Jakub Smolík, aby v 64. minutě domácí kanonýr Ondřej Ostrýž zvýšil na 3:0. Domácí poté již v klidu dohrávali zápas, který ještě vyšperkoval v 83. minutě svým druhým gólem v zápase Ondřej Ostrýž - 4:0. Domácí si tak připsali první vítězství v sezóně a získali veledůležité tři body.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - D. Kašuba [-] (46. I. Patočka [-] ) , O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , R. Pivko [-] , P. Kučera [-] , V. Kroupa [-] (70. T. Bukáček [-] ) , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , J. Vrbka [-]

SK Transformátor Počítky B
T. Říčan [-] - V. Padalík [-] , R. Halámka [-] , R. Schneider [-] , L. Kachlík [-] , O. Toman [-] - P. Večeřa [-] (60. D. Peňáz [-] ) , M. Kotík [-] , P. Hájek [-] , L. Sláma [-] (46. M. Zelený [-] ) , J. Peška [-] (46. J. Koudelka [-] )

Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŽILKA Jan - UHLÍŘ Filip (N), BUCHTA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Martin Ptáček
Tip experta: výhra hostů

Zde nečekám překvapení a myslím si, že hosté si odvezou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů