1:5
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná vyhrála vysoko v Jimramově


Branky


18. P. Sedlák - 21. V. Dostál (vl.) , 27. F. Škutchan , 38. R. Švestka , 40. J. Kroupa , 52. R. Buchtela
17

Rožná vyhrála vysoko v Jimramově a zůstává v tabulce na druhém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná otočila vývoj první půle

V 7.kole přivítali domácí za ideálního počasí 2.mužstvo tabulky SK Rožná. Od začátku utkání se hrál pohledný fotbal, hosté byli kombinačně lepší, ale domácí bojovali a hra byla vyrovnaná. Domácí zahrozili ve 14.minutě po rohovém kopu Čupra hlavička Sedláka těsně minula branku. V 18.minutě jim spolupráce již vyšla, Sedlák na první tyče se dostal před obránce a v pádu skóroval – 1 : O. Domácí se z vedení dlouho neradovali, ve 21.minutě, po zmatku před brankou si dali vlastní branku a bylo vyrovnáno. Ve 27.minutě hostům vyšel jejich tradiční signál rozehrávky rohového kopu a Škutchan se z hranice šestnáctky nemýlil. Domácí se snažili odpovědět, ale obrana hostí hrála spolehlivě. O  výsledku definitivně rozhodl závěr poločasu, ve 38.minutě potrestal hrubou chybu při odkopu z pravé strany Švestka a ve 40.minutě domácí namazali Jiřímu Kroupovi a ten pohodlně uklidil míč k pravé  tyči.

Po gólu Rožné se již jen dohrávalo

 V úvodu druhého poločasu domácí hosty přitlačili, ale akce končily na šestnáctce. V 52.minutě využil další nepřesné rozehrávky domácích střídající Buchtela. Poté už se utkání jen dohrávalo, šance byli na obou stranách, ale skóre se již neměnilo a tak hosté zaslouženě zvítězili i když výsledek vzhledem ke hře je pro domácí krutý. Kladem utkání byla slušná hra a k hladkému průběhu utkání značně přispěl i výborný výkon mladého rozhodčího Dvořáka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Prvních 25 minut bylo nejlepších na podzim. Pokud budeme hrát s takovým nasazením celej zápas výsledky a body určitě přijdou. Musíme se však vyvarovat obřích minel vzadu, které nás tentokrát potopily. Cením si u všech hráčů toho, že ani za rozhodnutého stavu to nikdo nezabalil a makali jsme až do konce. A také je dobré v kabině vidět, že všechny sere v jakých jsme sračkách a není nám to jedno. Musíme makat dál a zlomit to....no nic vyloupíme Pohledec(smích) Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV.




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
R. Ondrůch [-] - V. Dostál [-] , P. Borovský [-] , Z. Novotný [-] (62. L. Zavadil [-] ) , M. Dvořák [-] - V. Peňáz [-] , T. Gregor [-] (70. M. Zavadil [-] ) , M. Čupr [-] , L. Bednář [-] - J. Hubert [-] (52. A. Hlaváč [-] ) , P. Sedlák [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] , R. Hájek [-] (76. P. Sýkora [-] ) , F. Humpolík [-] (46. R. Buchtela [-] ) , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] , R. Švestka [-] , K. Beran [-] , P. Kunc [-]

ŽK: 31. Z. Novotný , 81. A. Hlaváč - 73. P. Kunc .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: DVOŘÁK Miloš - PAJKR Jaroslav (N), NOVOTNÝ Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Martin Ptáček
Tip experta: výhra hostů

Tady je to pro mě jasná volba. Vítězství hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů