1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 10:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry těsně poráží Křižanov


Branky


18

V prvním zářijovém víkendu zavítaly na půdu křižanovské rezervy Hamry B. Oproti papírovým předpokladům si hosté prozatím vedli výrazně nad očekávání, a v prvních čtyřech zápasech neztratili ani bod. Důležitým faktorem tohoto úspěchu byl nicméně “áčkařský” kanonýr Havlík, který v Křižanově nebyl, a dal se tak očekávat zajímavý a vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly všechny branky

Hosté potvrdili své dobré rozpoložení hned v úvodních minutách, kdy prvotní tlak vyústil v sérii rohů, z nichž nejnebezpečnější nedokázal do branky usměrnit na zadní tyči neobsazený hráč. Dobře mířené přetažené centry byly celkově velkou zbraní hostů, což potvrdili záhy – ve 12. minutě nejprve Danko trefil z malého vápna hlavou tyč, a byť si na jeho dorážku Homola sáhnul, z bezprostřední blízkosti neměl šanci reagovat, 0:1. Tento okamžik paradoxně nakopnul spíše domácí, kteří převzali iniciativu a několika nadějnými pokusy vyslali Hamerským vzkaz, že svou kůži nedají zadarmo. Vyrovnání se Křižanov dočkal po necelé půlhodině hry, kdy Navrátil geniálně využil předcházejícího mrtvého ofsajdu, a míč na zlatém podnosu od Martina Procházky usměrnil do opuštěné brány – 1:1. Navrátil byl ústřední postavou I další klíčové akce, kdy předložil v úniku dva na jednoho míč Leoši Burianovi, toho ovšem nohou vychytal skvělý Ptáček. Hosté I nadále hrozili z rychlých brejků a zejména po standardních situacích. Tu poslední z první půle dokázali využít – po zemi rozehraný roh na první tyč domácí obrana nedokázala odvrátit, hostujícímu útočníkovi se dokonce dovolila s míčem otočit, a následný centr na neobsazeného Slámu nemohl znamenat nic jiného než gól do šatny – 1:2. Nemusel to být ovšem jediný gól do šatny, protože domácí ještě našli síly na odpověď, Lázničkovu střelu ovšem pohotově zblokoval opět Ptáček.

Hosté už vedení nepustili

Druhé dějství za prvním z pohledu divácké atraktivity výrazně zaostalo. Na výkonu křižanovské rezervy se notně podepsala dvojice vynucených poločasových střídání, kdy odstoupili ofenzivní hráči Leoš Burian a Martin Procházka. Vzhledem k tomu, že ofenziva byla tím, co domácí v druhé půli potřebovali zejména, byla to ztráta citelná. Přes několik zajímavých náznaků na obou stranách se diváci dočkali jediné vyložené šance, po dalším přetaženém centru na zadní tyč ovšem jeden z hostů vedení pojistit nedokázal, hlavou míč udeřil těsně vedle tyče. Filippiho střelu k tyči pak bez větších potíží zlikvidoval domácí brankář. Snaha domácích pak celé druhé dějství končila v oblasti velkého vápna, nebo střeli zblokovali obětaví defenzivní hráči. V remízovém zápase se tak radovali hosté, kteří bez ztráty bodu vedou tabulku I nadále.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola, hráč: V zápase s Hamry je ztráta bodů bolestivá, na bod jsme rozhodně měli. Kombinace toho, že dvě naše velké šance chytil výborný gólman hostů, a že dostaneme dva góly od na malém vápně nekrytých hráčů soupeře, ovšem logicky znamená, že body nemáme. Každopádně po tragických výkonech z prvních kol je super, že už z naší hry aspoň nebolí oči, a snad to potvrdíme příští týden v důležitém zápase v Losenici.




Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Procházka [-] , I. Klimeš [-] , M. Láznička [-] , M. Sklenář [-] (45. J. Pavlík [-] ) , R. Navrátil [-] (82. J. Uhlíř [-] ) , T. Plocek [-] , M. Procházka [-] (46. B. Horníček [-] ) , J. Švejda [-] , L. Burian [-] (46. M. Král [-] ) , M. Burian [-]

FC Hamry nad Sázavou B
M. Ptáček [-] - Š. Vrša [-] , V. Kříž [-] (61. M. Poul [-] ) , J. Sláma [-] , F. Chlubna [-] - J. Kolarik [-] , J. Culek [-] (69. A. Zátopek [-] ) , M. Srnský [-] - L. Filippi [-] (88. P. Vašek [-] ) , P. Danko [-] - P. Havlík [-] (46. L. Krejčí [-] )

ŽK: 1. P. Havlík .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: BEDNÁŘ Daniel - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Pavel Hron
Tip experta: výhra hostů

Daří se nám! Doufám, že to potvrdíme i dál. Sázím dvojku!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů