Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry B jasně zdolaly Jimramov


Branky


20

Hamry B jasně zdolaly Jimramov, kterému nadělily pět branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Danko dvakrát skóroval

Začátek utkání byl jasně v režii domácích, kteří se již v 6 minutě dostali do vedení, když skóroval Danko. Další branka na sebe nechala čekat do 28. minuty kdy se prosadil Dominik Havlík. Vedení o dvě branky domácí trochu uspalo ale o 9.minut poté pálil ostrými opět Danko 3:0 .

Druhý poločas přinesl tři branky

Hosté začali po půli z ostra a Kamil Šenkýř snížil v 53. minutě na 3:1. Domácí kladiváři ale neponechaly nic náhodě a po hodině hry opět svojí druhou brankou Dominik Havlík uklidnil domácí 4:1. Definitivní tečku za zápasem zaznamenal v 62. minutě David Russ 4:1. Zbytek zápasu se již dohrával z povinnosti.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Druhá vysoká porážka za sebou, ale dneska trochu jiný příběh. Minulý týden to byla bída s nouzí, dneska se dají najít i pozitiva. Co nás hodně sráží k zemi jsou až dětinské chyby v rozehrávce. Díky nim sami sebe dostáváme pod tlak a soupeře do šancí. No a když je na hrotu plejer jako třeba dneska domácí Havlík, tak za to samozřejmě pykáme. Na druhou stranu mlaďoši měli možnost vidět, jak to vypadá, když si rozumíš s balónem, dokážeš použít tělo a nebezpečně zakončit. Mužstvo je v přestavbě a bude to nějaký čas trvat, mladí potřebují hrát těžký zápasy jako třeba dnes a získávat zkušenosti. Za dnešek zaslouží absolutorium bezchybný M. Dvořák, pochvalu gólman Ondrůch a Kamile, o balón si zakopnul fakt moc hezky(smích)Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
M. Ptáček [-] - J. Sláma [-] , F. Chlubna [-] , Š. Vrša [-] (60. V. Kříž [-] ) - P. Hron [-] , J. Kolarik [-] , D. Russ [-] , M. Srnský [-] - D. Havlík [-] (80. J. Culek [-] ) , L. Filippi [-] (60. A. Zátopek [-] ) , P. Danko [-]

TJ Sokol Jimramov
R. Ondrůch [-] - V. Peňáz [-] (46. K. Šenkýř [-] ) , P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] - M. Čupr [-] , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , D. Ondrůch [-] (60. M. Gregor [-] ) - A. Hlaváč [-] , L. Zavadil [-] -

ŽK: 38. D. Russ , 68. J. Sláma - 68. V. Dostál , 87. M. Čupr . ČK: 72. J. Sláma .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: MYŠKA Roman - PAJKR Jaroslav (N), NOVOTNÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Radek Švestka
Tip experta: výhra domácích

Zápas bude vyrovnaný, ale přikloním se k domácím

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích