Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 10:00

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov začal sezónu venkovní výhrou


Branky


18

Jimramov začal sezónu venkovní výhrou, když vyhrál v Křižanově s místní rezervou 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov otočil průběh první půle

V úvodním kole ročníku přivítali fotbalisté rezervy Křižanova soupeře z Jimramova, který v předchozích “covidových” sezónách hrával o úroveň vyšší soutěž, a byl tak logicky favoritem. Prognózy hned v úvodu narušil první ofenzivní výpad domácích, který skončil vedoucím gólem v podání Plocka. Netrvalo dlouho a domácí mohl do dvougólového vedení poslat Částek, jeho střelu ovšem v jednom z dost možná klíčových momentů zápasu dokázal vykopnout Hlaváč. Po čtvrthodině hry se hosté oklepali a začali potvrzovat roli týmu, který si přijel pro tři body – ve 20. minutě měl po zaváhání M. Buriana a úniku dva na gólmana lehkou pozici zakončení do prázdné brány Nykodym, tři minuty poté umístěnou střelou přesně k tyči zvýšil šance na jimramovský úspěch Čupr, který následně nedostatečně atakovaný prošel celým vápnem domácích a na zlatém podnose předložil další gól do prázdné Bednářovi. Naděje domácích pak vzaly za své po přímém boku Borovského, který Homola dokázal vyrazit pouze k nekrytému Bednářovi a ten stanovil poločasové skóre na 1:4.

Druhá půle přinesla branku na každé straně

Druhá půle se víceméně již jen dohrávala, byť na domácích byla znát snaha skóre aspoň kosmeticky upravit. Hlavní rozdíl nedělního dopoledne byl však v kvalitě koncovky, resp. nekvalitě obranné hry, což hosté dokumentovali pátým zásahem, kdy se jeden z jimramovských hráčů dokázal na malém vápně otočit z míčem a posunout jej přímo proti noze k tyči střílejícího Peňáze. Za domácí skóre upravil tečovanou střelou na konci zápasu Procházka a potvrdil tak, že jedním z mála pozitiv v podání křižanovských byly výkony dorostenců Procházky a Juračky.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola: Jak říká trenér Csaplár, fotbal se rozhoduje ve vápnech a dnes se to ukázalo, jak už dlouho ne - mohli jsme vést 2:0, místo toho je to během chvíle 1:3, šance se na této úrovni zahazují běžně, ale v neděli jsme byli dost nedůrazní i v obranné fázi a Jimramov toho dokázal využít. Snad to nebude trvat dlouho a náš výkon začne odpovídat tomu, že už se hraje sezóna, v našem podání to byl totiž typický přátelák.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Vstup do utkání byl z naší strany strašidelný a po prvních deseti minutách mohlo na ukazateli svítit 3:0 pro domácí a zdarec...Pak jsme zpřesnili kombinaci, zvýšili pohyb a hlavně jsme dokázali využít vypracované šance. Poločasový stav 1:4 asi úplně neodpovídal dění na hřišti, ale na to SERE PES. Druhá půlka začala opět náporem domácích, který jsme ustáli a náš pátý gól zápas definitivně rozhodl. Poté už se utkání pouze dohrávalo, šance byly na obou stranách, ale již zůstali nevyužity. Jsme samozřejmě rádi za dobrý vstup do sezóny a za kvalitní, týmový výkon zaslouží pochvalu všichni hráči, zejména pak trojice Čupr, Víťa Peňáz a Dvořák. Příští týden přijedou Oskar boys, na které se už teď těšíme(smích) Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Burian [-] , J. Mužátko [-] (24. J. Marek [-] ) , J. Uhlíř [-] (46. T. Juračka [-] ) - T. Plocek [-] , M. Procházka [-] , M. Láznička [-] , J. Švejda [-] , A. Burian [-] (70. M. Žejšek [-] ) - M. Částek [-] , L. Burian [-] -

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , V. Peňáz [-] - M. Čupr [-] , L. Bednář [-] (57. L. Zavadil [-] ) , V. Dostál [-] (46. R. Ondrůch [-] ) , V. Peňáz [-] - P. Nykodým [-] , P. Sedlák [-] (59. M. Zavadil [-] )

ŽK: 64. Z. Novotný .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - STUPKA Jakub (N), BAJER Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Jimramov začne třetí třídu výhrou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích