3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov vyhrál a přezimuje v čele


Branky


22

V krásném, ale dosti větrném, odpoledni se domácí chtěli představit po týdenní pauze, která byla způsobena nedostavením se třetího celku z Bystřice n. P. B. A na jejich půdu zavítal před zápasem třetí celek II. třídy, takže všichni čekali zajímavý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov vstřelil branku

Velmi silný vítr měl celkem dost vliv na hru obou celků. Domácí se, ale snažili držet merunu více při zemi a útočit po lajnách a odtud dávat centry do ,,ohně''. Za to hosté se velmi často uchylovali k nákopům a hrozili především ze standardních situací. Do 22.minuty měli domácí pár náznaků, ale nedotáhli je dokonce. Až ve zmiňované 22.minutě se odrazil míč na vápno, Malec si ho zpracoval a krásnou ranou nedal Juračkovi šanci 1:0. Největší šance hostů byla po standrdce, kdy Stupku zmátl poryv větru, který zacvičil s balonem ve vzduchu a po několika odrazech skončil na tyči a poté i na břevně domácí svatyně. To bylo v první půli vše.

Domácí přidali další dva góly

Druhý poločas začali aktivně domácí a tlačili se za navýšením náskoku. Ale Škorpík svoji šanci nevyužil a stejně tak Dominik Bajer, kterému se na tvrdém a hrbatém povrchu nepodařilo balon zkrotit a poslat do prázdné branky. V 62.minutě rozjeli křižanovští na pravé straně kombinační akci, Patrik Bajer dával pod sebe, štírek Škorpík promáchl a hned za ním ve druhé vlně nabíhal Fendrych, který mazácky obstřelil Juračku přesně k tyči 2:0. Křižanov kontroloval hru a domácí nepouštěl ani do náznaku šancí. Poslední gól vsítili domácí v 80.minutě. Lukáš Liška si nahnal spoluhráče na přední tyč, a pak rovnou z rohu zakroutil míč do branky 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr: Do zápasu jsme šli s tím, že chceme vyhrát a přezimovat na prvním místě. Což se nám taky podařilo. Na utkání jsme se nemuseli ani nijak zvlášť hecovat, Michal Strachoň to udělal za nás ;) teď si chvilku odpočineme a poté nás čeká spousta dřiny, abychom postavení v tabulce udrželi. Všem fanouškům, a nejen našim, bych chtěl poděkovat za to, že chodili na utkání a fandili svým týmům. Na začátku dubna naviděnou.




Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - L. Anděl [-] , T. Malec [-] , D. Bajer [-] (75. M. Petr [-] ) , L. Liška [-] , D. Uhlíř [-] , M. Škorpík [-] (75. M. Procházka [-] ) , L. Kopáček [-] , D. Fendrych [-] (69. A. Fendrych [-] ) , J. Milota [-] , P. Bajer [-]

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - A. Jaroš [-] (66. J. Nebola [-] ) , P. Bureš [-] , D. Juračka [-] (37. I. Šťastný [-] ) , S. Padrtka [-] , R. Prášil [-] , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] (75. P. Šmerda [-] ) , E. Šibor [-] , J. Smolka [-] (75. A. Prášil [-] ) , P. Prášil [-]

ŽK: 23. E. Šibor , 60. A. Jaroš .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, NAVRÁTIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 14:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 12:45
Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou favoritem a jestli chtějí přezimovat v čele musí vyhrát, tip 1

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 12:36
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 09:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 11:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 07:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 06:13

Tip: remíza