0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves B zvítězila v Dolní Rožínce


Branky


28

Nová Ves B zvítězila v Dolní Rožínce a v tabulce se drží v horní polovině. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

V nedělním odpoledni proběhlo již tradiční utkání domácích hráčů z Dolní Rožínky proti rezervě z Nové Vsi. Do utkání vstoupili aktivněji domácí, ale po veliké chybě domácí obrany již v páté minutě chladnokrevně zakončil ze samostatného nájezdu hostující útočník Petr Šandera. Brzký gól hosty uklidnil, domácí naopak znervóznil. Baníkovští se snažili vyrovnat, hosté vycházeli ze zajištěné obrany a spoléhaly na svoje rychlé protiútoky. Domácí hráči si vypracovali několik velice slibných náznaků ke skórování, avšak vždy chyběl pověstný kousek. Do kabin se odcházelo za jednogólového vedení hostů – 0:1.

Nová Ves přidala další branku

O poločase se domácí trenér pokusil hru oživit dvojím střídáním a rotací několika hráčů v poli. Změna částečně pomohla, nadále měli domácí malinko více ze hry a hosté vyčkávali na své velice nebezpečné kontry. Borci z Rožínky si ve druhém poločase i tzv. „vyžrali kopec smůly“. Nejprve, když krásnou ranou po zemi k tyči domácí stoper Fanda Šmerda nedal brankářovi šanci – nešťastný vlastenec - 0:2. Domácí se nevzdali a dále se snažili o korekci skóre, výsledkem byl faul v pokutovém území a pokutový kop. Penaltu, tradičně bezchybně zahrávající pokutové kopy kapitán Pavel Vondruška, tentokrát neproměnil. Hosté si již vedení zkušeně pohlídali a ke konci utkání mohli vedení ještě i navýšit, ale skóre se již neměnilo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: Neodehráli jsme nejlepší utkání, na druhou stranu si myslím, že se jednalo o vyrovnaný zápas. V minulém kole proti Borům, jsme podali paradoxně kvalitnější výkon s horším skóre. Včera hostům velice pomohl rychlý gól z jejich první šance, po naší velké chybě v bránění. Poté si to dobře pohlídali a hrozili brejky. Na druhou stranu, především v první půli jsme si opět několik šancí, či pološancí vytvořili a gól nedali. No, a když jsme chtěli hosty v druhé půli zatlačit, tak jsme si dali výstavního vlastňáka a chvíli na to jsme nedali penaltku. Takže nám úspěch v tomto utkání asi ani nebil souzen. Gratulujeme klukům ze Vsi ke třem bodům. V příštím kole vyrážíme na velice horkou půdu favorita soutěže, do Křižanova. Pokusíme překvapit. Věřím, že jestli podáme výkon srovnatelný s výkonem z Borů, může se stát cokoli.




Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - M. Urban [-] (46. O. Černý [-] ) , V. Vondruška [-] (67. R. Sluka [-] ) , P. Bartoněk [-] (46. R. Mazánek [-] ) , J. Čermák [-] (67. P. Pokorný [-] ) , P. Vondruška [-] (83. Z. Konček [-] ) , P. Sedlák [-] , L. Hofman [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] , F. Šmerda [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - P. Bojanovský [-] , J. Šandera [-] , T. Lysák [-] (64. P. Večeřa [-] ) , J. Nečas [-] , S. Kubík [-] , P. Dobiáš [-] , P. Bureš [-] , P. Šandera [-] (72. V. Zahradník [-] ) , F. Šandera [-] (50. R. Jinek [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 71. P. Pokorný - 30. F. Šandera , 45. P. Šandera , 63. P. Dobiáš .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - TRÁVNÍČEK Jiří, BROULÍK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Michal Škorpík
Tip experta: výhra domácích

Rožínka si to doma pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Toto utkání bude těžké , ale šťastnější budou hosté

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích