0:1
(0:0)
50. M. Pacl (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

24.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko doma překvapivě nestačilo na Uherský Brod


Branky


50. M. Pacl (p.)
0

Blansko po ostudném výprasku v Tasovicích nepřipustilo minule další blamáž a zvítězilo na hřišti posledního Slovanu Havlíčkův Brod 4:2. Dnes ho čekal další Brod, tentokrát Uherský. Ten po dvou výhrách dvakrát remizoval a nepřijel rozhodně jako favorit. Dokázal však Blansko zaskočit a zvítězit na jeho hřišti brankou z pokutového kopu 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil, trenér FK Blansko: Momentálně nejsme v úplně top stavu, co se týká zranění a absencí hráčů, ale i tak jsme to dnes měli zvládnout. Když prohrajete doma 0:1 z penalty za nastřelenou ruku, tak to mrzí, ale zápas se lámal jinde a dnešní špatnou produktivitou jsme se o vítězství připravili sami. Hned v úvodní minutě jsme nastřelili tyčku a v první čtvrthodince měli tři dobré šance na gól. Úvodní půlhodina byla plně v naší režii, ale nedokázali jsme dohrát do konce několik dobrých křídelních akcí. V první půli jsme měli i deset rohů a několik standartek kolem vápna, ale hosté mají vysoké hráče a v obranné i útočné šestnáctce jsou velmi silní. V poločase jsem hráčům neměl moc co vytknout, byli aktivní, chtěli hrát, měli převahu, chyběl tomu jen gól. Nástup do druhé půle jsme měli opět dobrý, ale i v největší šanci zápasu jsme selhali a nedokázali míč dotlačit do brány ani z brankové čáry. Rozhodující moment zápasu přišel hned poté a štve mě, že o výsledku rozhodne penalta za nastřelenou ruku někde na vápně, ale i to přináší fotbal. Věřil jsem, že jsme schopní zápas ještě otočit, ale kromě nastřelené tyče Švancarou z přímého kopu jsme se už do vyložené šance nedostali. Celý zápas jsme hráli do plných a v závěru nám už chyběly síly a kvalita přehrát houževnaté hráče hostí. Poslední domácí zápas jsme si vyhrát nezasloužili, protože Kozlovice byly jednoznačně lepší, ale dnes mě prohra mrzí, protože určitě nevyhrál lepší tým. Ale takový je někdy fotbal a my jsme si to štěstí vybrali právě v minulém domácím utkání. Hned ve středu nás čeká další zápas proti mužstvu s asi nejlepší jarní formou a zkusíme dnešní prohru odčinit. Dnes se nemáme za co stydět, chyběly tomu jen góly.




Sestavy


FK Blansko
P. Prosecký [-] - D. Müller [-] , P. Gromský [-] , L. Koláček [-] , J. Šplíchal [-] - R. Buchta [-] , J. Nečas [-] (68. J. Kratochvíl [-] ) , P. Mezlík [-] , L. Chloupek [-] (72. T. Jarůšek [-] ) - P. Švancara [-] , J. Trtílek [-]

ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - M. Vrága [-] , M. Pochylý [-] , M. David [-] - V. Dolina [-] , F. Hruboš [-] , M. Mančík [-] (77. M. Kúdela [-] ) , M. Pacl [-] , D. Sedláček [-] - O. Večeřa [-] (85. L. Nevařil [-] ) , L. Jaroněk [-] (67. J. Michalec [-] )

ŽK: 18. P. Gromský , 64. L. Chloupek , 73. J. Šplíchal - 55. M. Vrága , 59. O. Večeřa , 82. V. Dolina .
Místo: Tráva. Počet diváků: 325. Rozhodčí: Hanák Petr - ŘEZNÍČEK Tomáš, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.