Hrotovice vezou z Šebkovic B porážku


Branky


10

Fotbalisté Hrotovic  na půdě Šebkovic B prohrály 1:0 a klesli na třetí místo 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Šebkovice B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Hrotovic...V loňské nedohrané sezóně prohrály Šebkovice doma vysoko 1:8, takže měly svému soupeři co vracet  Zápas byl ovlivněn silným větrem a lépe do něj vstoupili hosté z Hrotovic. Ti ze začátku domácím moc nepůjčovali balon, ale vážnější šanci si nedokázali vypracovat. Poté se osmělili domácí a podnikli pár výpadů po stranách hřiště, ale k výraznému ohrožení branky Hrotovic se nedostali. Hosté do konce poločasu kombinovali na polovině Šebkovic a měli několik nebezpečných střel zpoza šestnáctky, ale všechny pochytal výborný Brada.

 

Domácí rozhodli až ve druhé půli jedinou brankou

V druhém poločase hráli povětru  domácí a to pomohlo k vyrovnání hry. Hra se odehrávala především mezi šestnáctkami s několika náznaky šancí na obou stranách. Zápas rozhodlo drobné zaváhání hostujícího brankáře, který svým nepovedeným odkopem našel na hranici 35 metrů domácího Pánky, který si míč zpracoval a uklidil do odkryté branky 1:0. Hosté se poté hnali za vyrovnáním, ale všechny jejich pokusy zastavila domácí obrana včele s neprůstřelným Bradou. .



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
Holčapek Josef, hráč: Zápas byl ovlivněn silným větrem a lépe do něj vstoupili hosté z Hrotovic. V druhém poločase hráli povětru domácí a to pomohlo k výhře.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
F. Brada [-] - V. Němec [-] , M. Procházka [-] , T. Bílek [-] (85. A. Kotačka [-] ) , D. Bílek [-] (46. M. Rybka [-] ) , E. Pelckmans [-] (63. T. Kotačka [-] ) , J. Fejta [-] , L. Ryvola [-] (71. M. Pánek [-] ) , P. Sninčák [-] , J. Holčapek [-] , M. Uhlíř [-]

Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] - F. Pekárek [-] , Z. Kovář [-] , T. Hadraba [-] , M. Růžička [-] - J. Votava [-] , L. Šabata [-] , T. Diviš [-] (71. J. Petřek [-] ) - M. Mlejnek [-] (46. L. Nevtípil [-] ) , F. Strohmer [-] (60. R. Fiala [-] ) - E. Pokorný [-]

ŽK: 21. L. Ryvola , 88. J. Fejta - 74. L. Nevtípil , 83. M. Růžička .
Hráči zápasu: F. Brada - M. Růžička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - DĚDEK Jiří, ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 10. 2021 22:02
Hodnocení zápasu
1. 11. 2021 14:10
Dobrá joudovina
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 05:50
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Domácím jsou pro mě příjemným překvapením soutěže. Zatím jsou na krásném šestém místě a nyní k nim přijede favorit soutěže z Hrotovic. Oproti minulému roku mají Šebkovice kvalitní tým. V bráně ve výborné formě chytá Filip Brada, který ještě minulý rok chytal za šebkovické áčko v krajském přeboru. David Večeřa taky ještě nedávno působil v krajském přeboru.
Určitě neočekávám jednoznačné utkání jako minulý rok, kdy Hrotovice zvítězili jednoznačně 8:1. Kádr Šebkovic se od té doby hodně zkvalitnil. 4,5 hráčů nedávno hrálo ještě o několik tříd výš.
Osobně jsem zvědavý, jak se hrotovické mužstvo kolem výborného trenéra Laštovičky vypořádá s tímto těžkým soupeřem a jak k utkání přistoupí.
Šebkovice jsou šesté, Hrotovice zase druhé a bojují o postup a nemohou si již v žádném případě dovolit ztratit body. Pro diváka super pozvánka na fotbal.
Tipuju o gól ubojovanou, ale důležitou výhru kamarádů z Hrotovic.