V. Kos 29. (p.)
J. Šindelář 38.
V. Kos 40.
T. Vrbka 54.
4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín s Radoticemi nezaváhal


Branky


29. V. Kos (p.) , 38. J. Šindelář , 40. V. Kos , 54. T. Vrbka
8

Vedoucí tým soutěže z Předína zvítězil nad nebezpečnými Radoticemi poměrně snadno 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

Hned v úvodu se dostali do šance hosté po nákopu z rozehry. Domácí obrana, ale soupeři neumožnila vystřelit. Hra byla poměrně vyrovnaná a nikdo se nedostával do větších šancí. Až ve 20 minutě dostal nahrávku doběhu domácí Tomáš Vrbka, který však v souboji s obráncem jen těsně minul bránu. Hned o 2 minuty později prověřil Josef Šindelář hostujícího brankáře, který střelu tečoval nad břevno. Ve 29. minutě byla nařízena penalta po faulu, kterou proměnil Vojtěch Kos a domácí se ujali vedení. Hosté byli i nadále nebezpeční svými nakopávanými balony, ale k žádné nebezpečné střele se nedostali. Ve 38. minutě zásluhou Josefa Šindeláře šli domácí do dvoubrankového vedení, kdy po sólové akci prostřelil hostujícího Nováka. Vzápětí dostal Dvořák průnikovou přihrávku za obranu, ale jeho pokus vychytal skvělým zákrokem Novák. Ve 40. minutě přidal další branku Vojtěch Kos, který jen doklepával do brány po nahrávce Šindeláře.

 

 

Domácí si výhru pohlídali

V 54. minutě navýšil skóre domácí Tomáš Vrbka, který doklepával do brány po nahrávce Josefa Šindeláře. V 65. minutě vyslal do malého vápna centr z přímého kopu Michálek, domácí míč nezasáhli, ale hostující brankář musel na poslední chvíli zasahovat, aby míč dostal na roh. Hosté i nadále hrozili nakopávanými míči, žádný z jejich pokusů ale nenašel cestu za záda domácího Frence. Produktivita zakončení opadla i u domácích a do konce zápasu se skóre nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Zápas nebyl určitě jednoduchý a s tím jsme počítali. Nehrála nám do karet také větší marodka, ale zápas jsme zvládli.




Sestavy


Předín
P. Frenc [-] - F. Dvořák [-] (70. K. Babor [-] ) , J. Šindelář [-] , O. Vítů [-] (80. D. Babor [-] ) , V. Kos [-] , T. Vrbka [-] , R. Michálek [-] (83. O. Obůrka [-] ) , V. Vídenský [-] , P. Šindelář [-] , O. Vrbka [-] , M. Šindelář [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - P. Tobolka [-] , J. Tengeri [-] (79. D. Kincl [-] ) , V. Liška [-] (70. J. Nevěčný [-] ) - M. Jeleček [-] , M. Tobolka [-] , M. Engelmann [-] , M. Habich [-] , M. Kincl [-] - S. Michal [-] - M. Sevelda [-]

ŽK: 69. T. Vrbka , 80. K. Babor - 73. M. Tobolka .
Hráči zápasu: V. Kos .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - PÍŠA Dominik (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:29
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají dobře. Hosté můžou překvapit, ale příliš tomu nevěřím. Za mě výhra domácích.