3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B přehrály doma Rouchovany


Branky


49. Z. Přibil , 61. M. Rybka , 89. M. Rybka
8

Fotbalisté Šebkovic B si proti Rouchovanům připsali další důležitou domácí výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Šebkovice B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Rouchovan. V loňské nedohrané sezóně Šebkovice na svém hřišti dostaly výprask, takže měly co napravovat. První poločas byl vyrovnaný a hrálo se převážně mezi vápny. Hosté hráli více na míči, ale domácí dobře bránili a hrozili přes rychlé útočníky Přibila a Večeřu. Nejzajímavější okamžik první půle nastal ve 41. minutě, když se dokázal uvolnit hostující Salák a za cenu faulu ho zastavil Procházka a hosté dostali výhodu pokutového kopu. K jeho exekuci se postavil Furiš, ale naštěstí pro domácí jeho pokus Brada lapil. Z následného protiútoku mohl hosty potrestat Ryvola, který dostal pas od Přibila a pronikl ze strany do vápna, ale branku netrefil a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:0.

Domácí rozhodli až ve druhé půli

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí a po 4 minutách se radovali z vedení, když nabídku od Rybky doklepl do brány Zdeněk Přibil. V 61. minutě se na pravé straně uvolnil Ryvola a pěkným centrem našel hlavu Rybky 2:0. Poté se hosté snažili s výsledkem něco udělat, ale kromě jedné tyče po rohovém kopu si větší šanci nevypracovali. Šebkovice využívali otevřenější obrany hostů a podnikali nebezpečné úniky. Jeden takový zakončil střelou zpoza vápna Rybka a uzavřel skore zápasu 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Holčapek Josef, hráč: První poločas byl vyrovnaný a hrálo se převážně mezi vápny.. Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí a to rozhodlo o třech bodech.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - J. Fejta [-] , Z. Přibil [-] , L. Ryvola [-] (73. Š. Voznica [-] ) , P. Sninčák [-] , D. Večeřa [-] (70. E. Pelckmans [-] ) , P. Hrůza [-] , J. Holčapek [-] (46. M. Rybka [-] ) , M. Procházka [-] , D. Volf [-] (46. P. Levi [-] ) , M. Uhlíř [-]

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - D. Fiala [-] (80. F. Horký [-] ) , D. Polášek [-] , P. Jelínek [-] , P. Furiš [-] , R. Havelka [-] , D. Vítek [-] , M. Salák [-] , L. Ludvík [-] , M. Furiš [-] , J. Králík [-]

Hráči zápasu: P. Hrůza .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KOŘÍNEK Miroslav (N), ZIKMUND Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 06:06
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Šebkovice minulý zápas zvítězili vysoko ve Vratěníně proti Jemnicku.
Proti Rouchovanům to bude hodně vyrovnaný zápas, přesto si myslím, že to domácí ubojují a těsně zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:52

Tip: výhra domácích