Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín si v Koutech B zastřílel


Branky


7

Fotbalisté Předína se oklepaliz z poslední domácí porážky a zvítězili jasně na půdě posledních Koutů B 9:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli již v první polovině

Kouty B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Předína. Předín si v pozici lídra soutěže připsal první porážku s Hrotovicemi, kterým přepustil vedení v soutěži. Kouty B naopak statečně bojovaly v Radoticích, kde ale nakonec padly 2:0. V loňské nedohrané sezóně zvítězil Předín na svém hřišti jednoznačně 6:1. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Již od začátku utkání bylo jasné kdo bude udávat tempo hry. Byli to samozřejmě hosté, kteří se ale poprvé prosadili v 16. minutě, kdy otevřel skóre zápasu Filip Dvořák - 0:1. O dvě minuty později pak přidal druhou hostující branku Vojtěch Báňa - 0:2. Hosté se tak uklidnili a za pár minut mohli přidávat další branky. Ve 30. minutě se do střeleckých tabulek zapsal nejlepší střelec soutěže Josef Šindelář, pro kterého to byl dvacátý žádám probíhající sezóny - 0:3. Ani poté hosté nepolevili a ve 40. minutě dal další branku Michal Dohnal - 0:4. Zápas tak byl prakticky rozhodnutý. 

Hosté pokračovali v kanonádě

Také ve druhém poločase kraloval pouze hosté, za které se třikrát prosadil Filip Dvořák, který v celém zápase zaznamenal čtyři góly. O další góly se pak postaral v 57. minutě hostující kanonýr Josef Šindelář z pokutového kopu a střídající Vojtěch Kos, což znamenalo výhru hostů 0:9.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Smejkal Michal, hrající asistent: Na výborně hrající hostující celek jsme neměli žádný nárok.




Sestavy


SK Kouty B
S. Kratochvíl [-] - S. Čech [-] , P. Munduch [-] (70. F. Neuman [-] ) , J. Veleba [-] (65. T. Nováček [-] ) , A. Dočekal [-] , P. Dufek [-] (46. T. Riedl [-] ) , F. Neuman [-] (46. P. Dočekal [-] ) , J. Koděra [-] , R. Komínek [-] , M. Novotný [-] , A. Vrtal [-] (59. Z. Doležal [-] )

Předín
L. Michálek [-] - V. Báňa [-] (46. T. Vrbka [-] ) , J. Šindelář [-] , F. Dvořák [-] , M. Dohnal [-] (71. M. Šindelář [-] ) , V. Hekrle [-] , V. Vídenský [-] , R. Michálek [-] (58. V. Kos [-] ) , P. Šindelář [-] , O. Vrbka [-] , E. Driml [-]

ŽK: 61. M. Novotný .
Hráči zápasu: F. Dvořák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ROHONY Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, FRANC Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady to bude jednoznačné utkání a Předín vyhraje vysokým rozdílem. Uvidíme i desítku.