4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany zdolaly Opatov


Branky


27. P. Furiš , 33. M. Salák , 45. D. Vítek , 63. M. Salák - 48. P. Jirka , 66. R. Pokorný
7

Fotbalisté Rouchovan na domácím hřišti zabrali proti Opatovu a zvítězili 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

Rouchovany přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Opatova. Opatovští v posledním kole porazily na svém hřišti nevyspitatelné Jemnicko B 2:1. To Rouchovany se nadále trápí což dokazuje porážka v Čáslavicích 3:0.V loňské nedohrané sezóně zvítězily Rouchovany na svém hřišti jednoznačně 8:3. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání začalo vzájemnou oťukávanou a po několika šancích se začalo měnit skóre. O něco aktivnější domácí se ujali ve 27. minutě Patrikem Furišem vedení 1:0. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat a ve 33. minutě to bylo zásluhou Miroslava Saláka 2:0. Opatření hosté pak dostali další ránu do konce poločasu, když se ve 45. minutě zapsal do střelecké listiny Daniel Vítek - 3:0. Domácí Rouchovany tak měly našlápnuto k důležitým třem bodům. 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhém poločase se trefil v 49. minutě Petr Jirka a hosté rázem snížili na 3:1 a dostali se do hry o nějaký ten bod. Domácí ale dobře rozehraný zápas nechtěli prohospodařit a v 63. minutě svou druhou brankou v zápase mohl uklidnit domácí příznivce Miroslav Salák - 4:1. Hosté sice opět v 66. minutě snížili Radkem Pokorným  na rozdíl dvou branek, ale to také bylo z obou stran vše - 4:2.



Ohlasy k zápasu



FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: Dneska jsme téměř od začátku zápasu tahaly za kratší konec a domácí toho plně využili.



Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - D. Polášek [-] (87. R. Škarabela [-] ) , M. Vítek [-] (46. D. Fiala [-] ) , P. Jelínek [-] , P. Furiš [-] (80. R. Křivánek [-] ) , R. Havelka [-] (90. J. Maša [-] ) , D. Vítek [-] , M. Salák [-] , L. Ludvík [-] , M. Furiš [-] , J. Králík [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Ježek [-] , F. Šinkovský [-] , M. Šaroun [-] , R. Pokorný [-] , R. Novotný [-] , P. Jirka [-] , M. Malík [-] (46. S. Wasserbauer [-] ) , A. Švaříček [-] (78. M. Řezáč [-] ) , M. Kšír [-] (70. J. Doležal [-] ) , J. Tekal [-]

ŽK: 73. P. Furiš - 73. R. Novotný .
Hráči zápasu: M. Salák - P. Jirka .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - HORKÝ František (N), FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Časy, kdy hráli Rouchovany o první místo, jsou pryč. Po odchodu klíčových hráčů se jim nedaří a hrají v horší polovině tabulky. Opatov tenhle rok překvapuje a je zaslouženě na pátém místě. Opatov v Rouchovanech vyhraje.