1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma překvapivě porazily Čáslavice


Branky


7

Moravské Budějovice B si vyšláply na Čáslavice, které obraly poprvé v soutěži o všechny body 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se jednou dokázali prosadit

Domácí benfiku čekal jeden z těžších zápasů s nevyzpytatelnými Čáslavicemi. Velmi dobrý výkon předvedl v zápase dorostenec Ondřej Fedra, který větral obranu Čáslavic od první do poslední minuty. Hned v úvodních šedesáti vteřinách se dostal za obranu hostí, ale na dlouhou nohu trefil pouze, v zápase výtečně chytajícího, Belvončíka. Ondřej Fedra měl během prvních pěti minut takové momenty minimálně tři, vždy ale se stejným efektem. Ve 20.minutě se již poněkolikáté zaskvěl Belvončík, když se nádherně natáhl za střelou Zdeňka Škody a míč vyrazil na roh. Dvě minuty na to Čáslavice kontrovaly průnikem Šimka, ale toho zastavil před vápnem za cenu žluté karty Libor Stehlík. Trestný kop poté hostující Šimek poslal daleko nad branku. Ve 30. minutě Belvončík přeci jen kapituloval a domácí benfika šla do vedení. Do vzduchu se na rohový kop Zdeňka Škody vyšrouboval Jiří Dostál a hlavou trkl míč do sítě - 1:0. Další šance do poločasu již nepřišla.

 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Trošku opařené Čáslavice se začaly výrazněji tlačit do šestnáctky až ve druhé pětačtyřicetiminutovce. Do šestnácky začaly létat centry, ale domácí obrana v čele s Liborem Stehlík si celý zápas dobře věděla rady. V 65. minutě byli hosté brance nejblíže. Po centru do šestnáctky se míč odrazil na velké vápno odkud hostující Rygl napálil míč pouze do břevna. Zápas mohli definitvně rozhodnout dorostenecké posily, které se pomalu zabydlují v základní sestavě domácí juniorky. Mateo Premar vyzval ke skórování Jakuba Kodajka, ale ten osamocený před brankářem nechal opět vyniknout výborného Belvončíka. Další náznaky šancí měl agilní Ondřej Fedra, ale žádná branka v zápase už nepadla. Domácí fotbalisté odehráli zbytek zápasu zkušeně a v zápase zaslouženě zvítězili. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej, hráč: Velmi dobrý výkon předvedl v zápase dorostenec Ondra Fedra, který větral obranu soupeře.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - J. Kodajek [-] (85. J. Okoš [-] ) , L. Stehlík [-] , A. Kabashaj [-] (46. P. Benda [-] ) , Z. Škoda [-] , M. Šabatka [-] (63. J. Liška [-] ) , O. Fedra [-] , M. Buďa [-] , M. Premar [-] , M. Premar [-] , J. Dostál [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - J. Vecheta [-] (55. M. Klika [-] ) , M. Obůrka [-] , T. Zsihovics [-] , M. Šimek [-] , T. Rygl [-] , P. Růžička [-] , O. Bulička [-] , M. Růžička [-] , M. Zikmund [-] , D. Šmehlík [-]

ŽK: 22. L. Stehlík , 31. Z. Škoda , 72. M. Buďa - 34. T. Rygl , 55. P. Růžička , 76. M. Šimek , 81. M. Růžička .
Hráči zápasu: O. Dvořák - M. Růžička .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - ADAMENKO Vasyl, LIUSIK Dmytro.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady očekávám vyrovnané utkání se šťastným koncem pro Čáslavice.

Tip: výhra domácích